Erbay, 'Yerel basın büyük öneme sahip'

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Burak Erbay, SED Medya'yı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Yerel basının önemine vurgu yapan Erbay, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü de kutladı.

  • 715
Erbay, 'Yerel basın büyük öneme sahip'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

FRT Televizyonu, Gerçek Fethiye Gazetesi, Dost Gazetesi, Zeybek Gazetesi ve FRT FM’i bünyesinde bulunduran SED Medya’yı ziyaret eden CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay; Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’e çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. Sohbet havasında geçen toplantıda Muğla, Fethiye ve ülke gündemi üzerine değerlendirmelerde de bulunuldu. 
OMUZ OMUZA ÇALIŞIYORUZ
CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay yaptığı açıklamada, “Bu bir anlamda hayırlı olsun ziyareti. Yerel medya ve yerel basın büyük öneme sahip. Büyük zorluklarla mücadele ettiklerini biliyoruz. SED Medya, Muğla ve Fethiye’ye yeni bir renk kazandıracaktır. Yerel basın bizlerin sesi olmasının yanında bölgemizin de gözü kulağı konumundadır. SED Medya’yı girişimlerinden dolayı kutluyorum, çalışmalarında başarılar diliyorum. Omuz omuza beraber çalışarak, bölgemizin sorunlarını ve güzelliklerini paylaşacağız. Bizler de siyasiler olarak bu sorunları Ankara’ya ve ilgili yerlere iletmeye devam edeceğiz. Dünya cenneti Fethiye’mizin herkes tarafından tanınması, sorunlarının çözümü için mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı. 
ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI 
Erbay, “Bildiğiniz gibi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü… Her ortamda söyledik, yerel basın çok önemlidir. Çünkü ilimizin ve ülkemizin sorunlarını gerekli yerlere sizler sayesinde iletebiliyoruz.Bu noktada basın emekçilerinin nasıl özverili bir çalışma yaptığını biliyoruz. Her zaman onlara destek olmaya çalıştık bundan sonra da çalışacağız. Tüm basın çalışanlarının Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum. Nice özgür ortamlarda daha rahat bir şekilde mesleklerini yapmalarını temenni ediyorum” diye konuştu. 
MİLLETVEKİLLİĞİ ZOR BİR GÖREV 
SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener ziyarete teşekkür ederek, “Sayın vekilimiz yoğun temposu arasında bizleri ziyaret etti. Zor bir görev üstlendiler. Milletvekilliği karşıdan bakıldığı, eleştirildiği gibi bir görev değil. Bir dengenin kurulması ve herkese hitap edilebilmesi gerekiyor. Çalışmalarında kendilerine başarılar diliyorum” dedi. 


 

Erbay, 'Yerel basın büyük öneme sahip'
Erbay, 'Yerel basın büyük öneme sahip'
Erbay, 'Yerel basın büyük öneme sahip'

Bakmadan Geçme