Erasta AVM de kapandı

Fethiye'de halkın en yoğun uğrak noktası olan Erasta AVM de sessizliğe büründü. Korona virüsü salgınına yönelik alınan önlemler kapsamında kapılarını kapatan AVM'nin bu görüntüsü herkesi şaşkına çevirdi.

  • 8680
Erasta AVM de kapandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dost Gazetesi Muhabiri Fatih Dereli'nin haberine göre; İçinde bulunan giyim, restoran, cafe ve değişik aktiviteleri ile Fethiye’nin çekim noktası olan Erasta AVM, hem çalışan hem de halk sağlığı açısından geçici olarak kapılarını kapattığını duyurdu. 

Fethiye Erasta AVM’nin sosyal medya hesabından yapılan “Birimizin sağlığı, hepimizin sağlığı” başlıklı yazılı bildiride, “Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını ile mücadelede üzerimize düşen en önemli sorumluluk, birimizin sağlığının hepimizin sağlığı olduğunu bilmek ve ona göre hareket etmek. Alışveriş merkezi personelimiz, mağaza çalışanlarımız ve misafirlerimizden başlayarak toplum sağlığının korunmasıyla ilgili önlemleri desteklemek amacıyla 20.03.2020 tarihinden itibaren Erasta Fethiye’nin kapılarını geçici süreyle kapıyoruz. Yeniden Erasta Fethiye’de buluşacağımız güne kadar evinizde kalmanız, sağlıkla kalmanız dileğiyle” şeklinde ifadeler kullanıldı. 

Erasta AVM de kapandı
Erasta AVM de kapandı
Erasta AVM de kapandı
Erasta AVM de kapandı

Bakmadan Geçme