'Engellilerin parti içinde siyaset yapmasını önemsiyorum'

Türkiye Sakatlar Derneği Fethiye Şube Başkanı Aydoğan Arslanca, CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban'ın daveti ile gittiği Ankara'da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu makamında ziyaret etti. Alban ve dernek yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı ziyaret sohbet havasında geçti.

  • 1276
'Engellilerin parti içinde siyaset yapmasını önemsiyorum'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz hafta sonu Antalya’da yapılan, engellilerin yer aldığı rallide birincilik ödülünü alan Türkiye Sakatlar Derneği Fethiye Şube Başkanı Aydoğan Arslanca’ya; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından başarı belgesi takdim edildi. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve CHP Fethiye İlçe örgütünün selamını ileten Arslanca; Kılıçdaroğlu’ndan da Fethiye’ye selamlar getirdi. 
Ziyaret hakkında açıklama yapan Türkiye Sakatlar Derneği Fethiye Şube Başkanı Aydoğan Arslanca, “CHP Milletvekilimiz Mürsel Alban yıllar önce beni Muğla İl Başkanlığı Engelliler Komisyon Başkanlığına getirmişti. Yıllardır engelliler konusunda gerek parti gerekse de derneğimiz çatısı altında engelliler konusunda mücadelemizi veriyoruz” şeklinde ifadeler kullandı. 

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban açıklamasında, Türkiye Sakatlar Derneği Fethiye Şube Başkanı Aydoğan Arslanca ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar dilerken; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da “Engellilerin siyaset yapmasını önemsiyorum. TBMM ve yerel yönetimlerde kendi haklarını savunması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Aydoğan Arslanca kardeşimiz Fethiye Belediye Başkanımız Alim Karaca ve CHP Fethiye İlçe Örgütümüzün selamlarını iletti. Ben de onlara selamlarımı iletiyorum” şeklinde konuştu. 

Bakmadan Geçme