Engellilere sürpriz ev ziyaretleri 

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Halime Ok ile Türkiye Sakatlar Derneği Fethiye Şubesi aynı zamanda Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Aydoğan Arslanca Engelliler Haftası ve korona virüsü salgını sürecinde engellilere sürpriz ev ziyaretlerinde bulundular. 

  • 1162
Engellilere sürpriz ev ziyaretleri 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dost Gazetesinden Fatih Dereli'nin haberine göre; 

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Halime Ok ile Türkiye Sakatlar Derneği Fethiye Şubesi aynı zamanda Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Aydoğan Arslanca; Engelliler Haftası ve korona virüsü salgını sürecinde engellilere sürpriz ev ziyaretlerinde bulundular. 

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Halime Ok ile Türkiye Sakatlar Derneği Fethiye Şubesi aynı zamanda Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Aydoğan Arslanca; ilk olarak Karagedik Mahallesi’nde ikamet eden Kader Koca’yı ziyaret ettiler. Heyet daha sonra Çiftlik Mahallesi’nde ikamet eden Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şube Başkanı Cemil Yanar’ı ziyaret ettiler. Ziyaret esnasında görme engelliler için yapılan çalışmalar konuşulup, talepler dinlendi. 

Türkiye Sakatlar Derneği Fethiye Şubesi aynı zamanda Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Aydoğan Arslanca yaptığı açıklamada, “Engelliler Haftası ve salgın sürecinde Fethiye Belediye Başkanı Sayın Alim Karaca ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sayın Halime Ok ile birlikte engellileri evlerinde ziyaret ettik” dedi. 

 


 

Bakmadan Geçme