Engelli personele bir maaş ikramiye

3 Aralık Dünya Engelliler Günü olması dolayısıyla Fethiye Belediyesi engelli kadrosundaki personel, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'ya ziyarette bulundu. Ziyarette değerlendirmelerde bulunan Karaca,  Fethiye Belediyesi engelli kadrosundaki personellerin hepsine bir maaş ikramiye vereceklerini açıkladı.

  • 1449
Engelli personele bir maaş ikramiye
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ziyarete Fethiye Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü Mesut Doğan, Engelsiz Masası’ndan Kader Bozbaş ile Serkan Yılmaz, engelli kadrosundaki personeller katıldı. 

Seçimler öncesinde bazı çevreler tarafından kendisinin seçimi kazanması durumunda belediye personellerini işten çıkaracağı şeklinde dedikodu ürettiklerini söyleyen Karaca, “Biz seçimi kazandıktan sonra personelimize dedik ki; ‘siyasi görüşünüz ne olursa olsun, biz sizlerle çalışacağız. Akçeli işlere karışan, vatandaşlara iyi davranmayan, işini yapmayan personel ile yollarımızı ayıracağız’ Şimdi görüyorsunuz, herkes işinin başında. Engelli personelimizle ilgili müdürümüz Mesut Doğan’a talimat verdik. Bir maaş ikramiyeniz birkaç gün içinde hesabınıza yatacak. Biz sizlerin ekmek parasıyla kesinlikle oynamayız” dedi.

Engelsiz Masası’ndan Kader Bozbaş, Karaca’ya çiçek takdim etti.
 

      

Yorumlar 1
Mehmet özturk 05 Aralık 2019 23:36

Başkanım selamlar ben fethiye günlükbaşında oturuyorum engelli raporum var I sizden ricam iş istiyorum 9 aydır çalışmıyorum iş bulamıyorum bana yardım ederseniz sevinirim lütfen saygılar.

Bakmadan Geçme