ENDURO VE ATV ŞAMPİYONASI NEFESLERİ KESTİ

Türkiye Motosiklet Federasyonu ve Fethiye Ormanspor Kulübünün iş birliği ile düzenlenen Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası 2. ayak yarışları nefesleri kesti.

  • 1816
ENDURO VE ATV ŞAMPİYONASI NEFESLERİ KESTİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Motosiklet Federasyonu ve Fethiye Ormanspor Kulübünün iş birliği ile düzenlenen Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası 2. ayak yarışları nefesleri kesti. Akdeniz Off Road Park'ta yapılan şampiyona orta sertlikte hazırlanan muhteşem parkurda gerçekleşti. Ara etaplarla birlikte toplam 27 km'lik parkurdaki mücadeleye çeşitli illerden toplam 123 motosiklet sporcusu katıldı.

Türkiye Motosiklet Federasyonu ve Fethiye Ormanspor Kulübü iş birliği ile düzenlenen yarışma çekişmeli ve heyecanlı geçti. Yarışmacılar start ile birlikte parkur alanında Kros Test (2.3 Km), Ekstrem Test (600 Mt) ve Enduro Testten (4.3 Km) oluşan parkurda hem zamanla hem de doğayla mücadele ettiler. Sporcular, ara etaplarla birlikte toplam 27 km'yi kat ederken, ormanlık alanda kimi zaman derelerin içinden geçip  finiş alanındaki son etaba ulaştılar. Pek çok yarışmacı parkurdaki engellerden geçerken, zaman zaman kendilerini yerde buldular. Enduro tutkunları gün boyunca; E1, E2, E3, E Genç, EB sınıflarında 4 tur olmak üzere 108 km, EC, E Veteran sınıflarında 3 tur olmak üzere 81 km kat ettiler. Parkur alanında motosikletten düşmemek için çaba gösteren sporcular, toz duman içerisinde kalırken yarışmaları yaklaşık 7 bine yakın vatandaş izledi. Havanın güzel ve güneşli olması nedeniyle yarışmaya ilgi yoğun olurken, sporcular, adrenali yüksek şampiyonada doğa severlere oldukça güzel anlar yaşattı. 123 yarışmacının katıldığı şampiyonada Enduro motosikletler ve ATV’ler hem seyirci hem de orman etabında kıyasıya mücadele etti.

Türkiye Motosiklet Federasyonu yönetim kurulu üyesi Sadık Özdemir, “Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası’nın 2. ayak yarışlarını Fethiye’de gerçekleştirdik. Katılım oldukça iyiydi. Yarışmalara 123 sporcu katıldı. Orta sertlikte bir parkur hazırlamıştık. İlgi çok yoğun oldu. Destek veren tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyoruz'' diye konuştu.
 

Bakmadan Geçme