• Haberler
  • Spor
  • 'Endişeye Mahal Yok Endişeye' Fethiyespor 6 Maçtır Yenilmiyor

'Endişeye Mahal Yok Endişeye' Fethiyespor 6 Maçtır Yenilmiyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, son olarak 68 Aksaray Belediyespor'u 2-1 mağlup etti. Lacivert beyazlılar, son olarak kendi evinde Iğdır FK'ya 1-3 mağlup olduktan sonra 6 maçtır mağlubiyet yüzü görmedi.

  • 479

'Endişeye Mahal Yok Endişeye' Fethiyespor 6 Maçtır Yenilmiyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 29 Aralık’ta Taner Gülleri’nin yerine Selahaddin Dinçel’in göreve gelmesiyle beraber yukarı doğru bir ivme yakaladı. Selahaddin Dinçel yönetiminde 9 maça çıkan Fethiyespor, bu maçlarda 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.

'Endişeye Mahal Yok Endişeye' Fethiyespor 6 Maçtır Yenilmiyor

Son olarak 31 Ocak 2024’te Fethiye Şehir Stadı’nda oynanan Fethiyespor – Iğdır FK müsabakasını 1-3 kaybeden Fethiyespor, o günden bu yana mağlubiyet yüzü görmedi. Iğdır FK müsabakasının ardından Fethiyespor; Somaspor ile 1-1 berabere kaldı, Menemen FK’yı kendi evinde 2-1 mağlup etti, Denizlispor’u Denizli’de 0-1 yendi, Sarıyer ile evinde 1-1 berabere kaldı, Düzce Cam Düzcespor ile 0-0 berabere kaldı ve son olarak 68 Aksaray Belediyespor’u ilk yarısını mağlup bitirmesine rağmen Sezer Özmen ile Ramazan Çevik’in golleri ile 2-1 mağlup etti.
 

Bakmadan Geçme