En skorerler Neal ve Cook

ING Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, oynadığı 11 maçta topladığı 14 puanla 15. sırada yer alıyor. Fethiye temsilcisinde skorler olarak ön plana Erick Neal ve Elgin Cook çıkıyor.

  • 820
En skorerler Neal ve Cook
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu yıl yükseldiği Basketbol Süper Ligi’nde oynadığı maçlarda ortaya koyduğu performans ile spor otoritelerinin dikkatini çeken Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, son 3 maçtır istediği sonuçları alamıyor. 11 maçta 3 galibiyet ve 8 mağlubiyet alan temsilcimiz; potasında 975 sayı görürken, rakip potalara ise 817 sayı bıraktı. Ligin köklü takımlarından Galatasaray ve Beşiktaş’ı deviren LH Fethiye Belediyespor; Aliağa Petkim’i de eli boş göndermişti. Karşılaşmalardaki mücadelesi ile iyi bir gelişim gösteren Başantrenör Alkım Ay yönetimindeki LH Fethiye Belediyespor, hafta içinde ise Empera Halı Gaziantep Basketbol takımı ile karşılaşacak.

11 maç sonunda Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’da en skorer oyuncu, 169 sayı ile Erick Neal oldu. Neal şu zamana kadar 5 saat 31 dakika sahada kaldı. 5 saat 30 dakikada sahada kalan Elgin Cook ise 167 sayı kaydetti. Abdül Malik Abu sahada kaldığı 3 saat 56 dakikada rakip potalara 126 sayı bıraktı. Dairon Atkin 98, Branden Frazier 87 sayı ile takıma katkı sağlayan diğer oyuncular oldu.  

FATİH DERELİ 
 

Bakmadan Geçme