En Çok Hangi Diziler İzleniyor

Sizin için 2023/2024 televizyon sezonunda ABC1 kategorisinde en çok izlenen 5 diziyi sıraladık.

  • 238

Son zamanlarda yapılan diziler hem çok izleniyor hem de çok konuşuluyor. Sosyal Medyayı da arkasına alan diziler, kendilerinden bahsettirdikçe izlenme sayıları da artıyor. Tüm dizilerde kadro değişiklikleri dikkat çekiyor. Yeni sezonlarıyla merakla beklenen, içerikleri ile ses yaratan, izlenme rekorları kıran dizileri sizler için sıraladık. 

1. BAHAR; Başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Hatice Aslan ve Ecem Özkaya’ nın bulunduğu dizi de bu sezon Büşra Pekin ve Elçin Afacan kadroya dahil oldu. Yeni sezon çekimlerine başlanan dizi Show TV de Salı günleri yayınlanmaya devam edecek. 

EN ÇOK HANGİ DİZİLER İZLENİYOR

2. KIZILCIK ŞERBETİ; Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Doğa Korkmaz, Sibel Taşçıoğlu ve Doğukan Güngör’ ün başrollerini paylaştığı dizinin ilk fragmanı paylaşıldı. Show TV de Cuma günleri yayınlanmaya devam edecek. 

EN ÇOK HANGİ DİZİLER İZLENİYOR

3. İNCİ TANELERİ; Yılmaz Erdoğan’ın hem kaleme aldığı hem de başrol oynadığı dizide kendisine Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu gibi güçlü isimler eşlik ediyor. 

EN ÇOK HANGİ DİZİLER İZLENİYOR

4. KIZIL GONCALAR; Mutaassıp bir tarikatın içinde yaşayan Meryem’in, Atatürkçü bir doktorun yollarının kesişmesini konu alan dizide başrolleri Özcan Deniz, Özgü Namal ve Mert Yazıcıoğlu paylaşıyor. 

EN ÇOK HANGİ DİZİLER İZLENİYOR

5.GÖNÜL DAĞI; TRT ‘de yeni sezonda 143. Bölümü yayınlanacak olan dizide Berk Atan, Hazal Çağlar, Ege Aydan’ ın paylaşıyor. 

EN ÇOK HANGİ DİZİLER İZLENİYOR

Bu dizilerin yeni sezonları merakla beklenirken, ilk defa yayınlanacak DEHA, LEYLA, KARADUT, SİYAH KALP gibi dizilerde gün saymaya başladı. 
 

Bakmadan Geçme