'En Başarılı İlçe Belediye Başkanları' Listesinde Muğla'dan Tek İsim

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Muğla'da en başarılı İlçe Belediye Başkanı oldu. ORC Araştırma, 30 büyükşehirdeki en başarılı belediye başkanları anketi gerçekleştirdi. İlk sırada Adana Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin yer aldı. Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Muğla'da en başarılı İlçe Belediye Başkanı oldu. Yine aynı araştırmada Tokat, X.5 başarı oranı ile Ege Bölgesi'nin en başarılı 4. İlçe Belediye Başkanı oldu.

  • 3257
'En Başarılı İlçe Belediye Başkanları' Listesinde Muğla'dan Tek İsim
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Ferdi Yavuz'un haberine göre; ORC Araştırma 30 büyükşehirde 1-15 Ağustos 2020 tarihleri arasında 23 bin 200 katılımcıyla gerçekleştirilen 'En başarılı büyükşehir ilçe belediye başkanları' araştırması sonuçlarını açıkladı. Yüz yüze anket ve CATI yöntemiyle gerçekleştirilen araştırmaya, şirket tarafından yapılan açıklamada, nüfusu 10.000’in altında olan ilçelerin Yerel Yönetimler Performans Araştırması’na dâhil edilmediği belirtilirken; çalışmanın 30 Büyükşehir’de gerçekleştirildiği bildirildi.
Tokat, Muğla’dan İlk On Kişilik Listeye Giren Tek İsim Oldu
Yapılan Yerel Yönetimler Performans Araştırması’nda Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Ege Bölgesi için yapılan sınıflandırmada Muğla’dan ilk on kişilik listeye giren tek isim oldu. Tokat, %58.5’lik başarı oranı ile Ege Bölgesi’nde 4. sırada kendine yer buldu. Ege Bölgesi’nde listenin ilk sırasına, %59.5’lik başarı oranı ile Aydın’ın Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan oturdu.
“Milas İçin Aşkla Çalışmaya Devam Edeceğiz”
Yerel Yönetimler Performans Araştırması’nın sonuçlarının açıklanmasının ardından sosyal medyadan bir açıklama yayınlayan ve Milas halkına teşekkür eden Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Önde gelen kamuoyu araştırma kuruluşu ORC, son yaptığı ‘Yerel Yönetimler Performans Araştırması’ anketini kamuoyuyla paylaşarak, bu gurur hepimizin. Milas için gece gündüz var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Bakmadan Geçme