En Acı An: Eşinin Ölümünü Saniye Saniye İzleii

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yürek burkan bir ölüm gerçekleşti. Bodrum'da, eşi Merve Şahinkaya ile bankaya giden Ferit Şahinkaya aniden fenalaştı. Emekli öğretim üyesi Ferit Şahinkaya, sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Merve Şahinkaya, eşinin ölümünü çaresizce, gözyaşları içinde saniye saniye izledi.

  • 7093
En Acı An: Eşinin Ölümünü Saniye Saniye İzleii
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan emekli öğretim üyesi 72 yaşındaki Ferit Şahinkaya, eşi Merve Şahinkaya ile birlikte Emin Anter Bulvarı’ndaki bir bankaya gitti. Bankadaki işini yapmak için sıra alıp veznenin önünde bekleyen Ferit Şahinkaya aniden fenalaşarak yere yığıldı. Banka çalışanları 112 Acil çağrı merkezini aradı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Şahinkaya’ya ilk müdahaleyi bankanın içinde yaptı. Şahinkaya’nın eşi Merve Şahinkaya ise hayat arkadaşına yapılan müdahaleyi çaresizce, yaşlı gözlerle izledi.
Sağlık ekibi tarafından ambulans ile ilçedeki özel bir hastaneye kaldırılan Şahinkaya, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Şahinkaya’nın cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Beyin kanaması geçirdiği tespit edilen Şahinkaya’nın fenalaştığı ve müdahalenin yapıldığı anlarda eşinin gözyaşını tutamadığı görüldü.

Bakmadan Geçme