EMNİYETTEN TEFECİLERE GEÇİT YOK

Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü KOM Grup Amirliği ekipleri, oto galeri işletmeciliği adı altında tefecilik yapan şahıslar olduğu bilgisini aldı.

  • 3474
EMNİYETTEN TEFECİLERE GEÇİT YOK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edinilen bilgilere göre oto galeri sahibi S.G'nin maddi sıkıntı içerisinde olan kişilere TEFE karşılığında para verdiği, verdiği paradan yüzde 20-30 kesinti yaptığı ve borcunu ödemeyen kişilerin mallarına el koydu.
Öte yandan bu şahsın borcunu ödeyenlerden daha çok TEFE istediği, vermeyenlerin çek ve senetlerini iade etmeyerek; tekrar icraya koyduğu öğrenildi.
KOM Grup Amirliği ekiplerinin 3 aylık çalışma sonrasında Fethiye'nin değişik mahallelerinde eş zamanlı operasyon yapıldı. Bu operasyon sonucunda 7 kişinin yakalandığı bildirildi.
Bu şahısların ev ve işyerlerinde yapılan aramada çok sayıda çek ve senetin ele geçirildiği kaydedildi. Şüphelilerin en az 10 kişiden 1 milyon TL TEFE aldıkları, değeri 1 milyon 500 bin TL olan villaya el koydukları tespit edildi.
4 şüphelinin emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldığı, Adliyeye sevk edilen Ç.G'nin adli kontrol ile serbest kaldığı, oto galeri sahibi S.G ve İ.T isimli şahısların tutuklandığı bildirildi.
 

Bakmadan Geçme