Emniyetten pazaryerinde bilgilendirme

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Perşembe günleri kurulan Menteşe Pazaryeri'nde dolandırıcılık, yankesicilik ve hırsızlık konuları hakkında bilgilendirme için vatandaşlara broşür dağıtıldı.

  • 707
Emniyetten pazaryerinde bilgilendirme
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından Perşembe günü kurulan Menteşe Pazaryeri’nde dolandırıcılık, yankesicilik ve hırsızlık  konuları hakkında vatandaşlara broşür dağıtıldı. Ayrıca ekipler kalabalık ve yoğunluğun olduğu yerlerde gerek esnafa gerekse vatandaşlara covid-19 tedbirleri kapsamında sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen kuralları hatırlatıldı.Haber

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü tarafından   yapılan açıklamada “27.01.2022 Perşembe günü kurulmuş olan pazaryerinde dolandırıcılık, yankesicilik ve hırsızlık konuları hakkında broşür dağıtılarak suçlardan korunma konusunda bilgilendirme çalışması gerçekleştirilmiştir. Kendilerini arayarak çeşitli bahane ve gerekçelerle para, altın vb. isteyen şahıslara itibar etmemeleri ve karşılaştıkları şüpheli durumları 112 ihbar hattına bildirmeleri istenmiştir. Ayrıca kalabalık ve yoğunluğun olduğu yerlerde gerek esnafa gerekse vatandaşlara covid-19 tedbirleri kapsamında sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen kuralları hatırlatılmıştır” denildi.
Haber

Bakmadan Geçme