Emeklilere PTT ve TROY Karttan Büyük Destek

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), PTT ve TROY kart arasında imzalanan işbirliği protokolü ile emeklilere özel indirimler ve kampanyalar sunulacak. 'Türkiye Yüzyılı'nın Emektarları Projesi' kapsamında yapılan bu anlaşma, emeklilerin hayatını kolaylaştırmayı hedefliyor.

  • 403
Emeklilere PTT ve TROY Karttan Büyük Destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Emeklilere Özel İndirimler ve Fırsatlar
PTTBank ve TROY, TROY logolu banka veya kredi kartı kullanan emeklilere birçok alanda indirim ve kampanya imkanı sunacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, bu anlaşmalarla emeklilerin giyimden ulaşıma, gıdadan ev araç ve gereçlerine kadar birçok alanda indirimlerden yararlanabileceğini belirtti.

Kapsam Genişliyor
Ahmet Aydın, sosyal güvenlik il müdürlüklerinin 3 bin 700’ü aşkın firmayla görüşerek çeşitli anlaşmalara imza attığını ifade etti. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan ise emeklilerin PTT’ye ait misafirhanelerden indirimli yararlanabileceğini vurguladı. Halihazırda, şehirlerarası yolcu taşımacılığında yüzde 20, demir yolu taşımacılığında ise yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Emeklilere Sunulan İmkanlar Artıyor
Bu işbirliği ile emekliler, TROY logolu kartlarla alışverişlerinde ve çeşitli hizmetlerde özel fırsatlardan yararlanabilecek. Bu çalışmaların artması ve emeklilerin daha fazla imkanlara kavuşması için kurumlar işbirliğini sürdürmeye devam edecek.
 

Bakmadan Geçme