• Haberler
  • Güncel
  • Ela Baştaş: 'Fethiye Gastronomi Şenliğinde Etkinlikler Harikaydı'

Ela Baştaş: 'Fethiye Gastronomi Şenliğinde Etkinlikler Harikaydı'

Fethiye Belediyesi'nin düzenlediği bu yıl 2.'si düzenlenen  Fethiye Gastronomi Kültür ve Dostluk Festivali'nde 20'ye yakın stand vardı. Etkinlikte stant açan Ela Baştaş etkinliği değerlendirdi.

  • 130

 

Fethiye’nin Beşkaza Meydanı'nda Fethiye Gastronomi Kültür ve Dostluk Festivali düzenlendi. Festivale katılan Ela Baştaş, kendi yaptığım ürünler ile buradayım dedi. “'Benim standımda, kendi yaptığım ürünlerle buraya katıldım. Marmelat, sirkeler, şekersiz ev yapımı reçeller gibi çeşitli ürünlerim var. Ürünlerimden özellikle sirkeler çok tercih ediliyor, doğal ve periyodik olmaları nedeniyle. Tüm doğal ürünlerim de oldukça ilgi görüyor. Fiyatlarım 100 liradan başlayıp 350 liraya kadar çıkıyor. Tabii ki bu ürünlerin içinde emek olduğu için fiyatlar normal” şeklinde konuştu.

“Böyle etkinliklerin daha sık olmasını isterdim”

Festivalden çok memnun olduğunu ifade eden Ela Baştaş böyle organizasyonların daha sık olmasını istediğini ifade etti. “'Başkanımıza böyle bir etkinlik için çok teşekkür ederim, onları çok takdir ediyorum. Etkinlik çok güzeldi, böyle etkinliklerin daha sık olmasını isterdim. Yoğunluk çok güzeldi, insanlar böyle bir etkinliğe hasretmiş gibiydiler” dedi.

Bakmadan Geçme