EKREM COŞKUN DÖNER FETHİYE'DE

Türkiye genelinde 200'e yakın şubesi bulunan Ekrem Coşkun döner, Bodrum ve Marmaris'ten sonra Fethiye'de de hizmete girdi. Fethiye'de Erasta Alışveriş Merkezi karşısında Yusuf Koçan ve Murat Öztürk tarafından Fethiye halkının hizmetine açılan Ekrem Coşkun döner'de 'önce insan sağlığı' denilerek sağlığımızın ve çocukların gelişimini olumsuz etkileyecek hiç bir ürün ve katkı maddesi kullanılmadığı ifade edildi.

  • 15399
EKREM COŞKUN DÖNER FETHİYE'DE
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye'de hemen hemen tüm il ve ilçelerde şubesi bulunan Ekrem Coşkun Döner, Muğla'daki 3. şubesini Fethiye'de açtı. Erasta Alışveriş Merkezi karşısında Yusuf Koçan ve Murat Öztürk tarafından Fethiye halkının hizmetine açılan Ekrem Coşkun Döner'de özellikle insan sağlığının dikkate alındığı ve ürünlerde katkı maddesinin bulunmadığı ifade edildi. 250 gramı 20, 500 gramı 40, 750 gramı 60, 1 kilosu 80 TL olan Ekrem Coşkun döner, bu gramla döner satışının Fethiye'de ilk olduğu ifade edildi.
Fethiye'ye Ekrem Coşkun döner lezzetini getiren Yusuf Koçan ve Murat Öztürk, tüm Fethiye halkını zevkle döner yemeye davet ettiler. Koçan ve Öztürk, ''Fethiye’ye ilk getirdiğimiz zaman tereddütlerimiz olmuştu, halkın bilmemesinden kaynaklı olarak. Şu anda tamamen ön yargıları kırmak adına biz buradayız. Yüzde yüz doğal et dönerimizi buraya getirdik. Türkiye genelinde 200 şubeye yakınız. Yüzde 100 yaprak döner kıyma yok. Sadece soğanlı ve soğansız tercihimiz var. Fethiye halkını bu lezzete bekliyoruz'' dediler.

Bakmadan Geçme