'Eğitimde çıtayı sürekli yüksek tutmalıyız'

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya ile beraberinde şube ve okul müdürleri ile birlikte Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner'i ziyaret ettiler. Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner'e çiçek takdim eden Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya tüm öğretmenlerin gününü kutlayarak 24 Kasım 2019 Pazar günü düzenlenecek olan kutlama programına Kaymakam Şahiner'i davet etti.

  • 1001
'Eğitimde çıtayı sürekli yüksek tutmalıyız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ziyaret sohbet havasında geçti. Eğitimin ve öğretmenlerin önemine vurgu yapan Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, “Fethiye’de eğitim öğretimin sorunsuz yürütülmesinden dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz, şube müdürlerimiz, okul müdürlerimiz ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. 29 bin öğrencimiz ile 2 yıldır Fethiye’de eğitim öğretim problemsiz bir şekilde devam ediyor. Muğla genelinde eğitim seviyesine baktığınız zaman her zaman üst seviyelerdeyiz. Bu hepimize gurur veriyor. İl ve ülke geneli yapılan sınavlarda başarılı olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Eğitimde bir seviyede kalmak mümkün değil, çıtayı sürekli yüksekte tutmalıyız. 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü, öğretmenlerimizle birlikte en iyi şekilde kutlayacağız. Öğretmenlerimiz her zaman büyük bir değere sahiptir” dedi. 

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, “Bizimle beraber olmasından ve eğitime verdiği desteklerden dolayı Sayın Kaymakamımıza teşekkür ediyoruz. Her çalışmamızda bizlere önemli katkı sağlıyorlar” diye konuştu. 


 

Bakmadan Geçme