Egebil Okulları Fethiye kampüsü eğitim-öğretim yılına hazır!

Egebil Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Tatar ve eğitim koordinatörleri yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde Fethiye Egebil Kampüsü öğretmenleriyle bir araya geldi.

  • 1364
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Egebil Okulları Fethiye kampüsü eğitim-öğretim yılına hazır!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Egebil Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Faruk Tatar ve eğitim koordinatörleri 2 Eylül 2021 Perşembe günü Egebil Okulları konferans salonunda toplantı düzenledi. Tüm idari kadro ve Fethiye Egebil Okulları Kampüsü öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleşen toplantı Lise Müdürü Kenan Sevgin’in açılış konuşmasıyla başladı. Ardından Faruk Tatar, 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında yeni göreve başlayan öğretmenlere okulun vizyon ve misyonunu, tarihçesini, Türkiye’deki yükselişini, mihenk taşını oluşturan Fethiye Kampüsünün kendisi ve genel merkezi için ne kadar değerli ve önemli olduğunu vurguladı. 
Pandemi döneminde bile eğitim öğretime ara vermeden tüm olanakları kullanmak suretiyle kendisine emanet edilen öğrencilerin gelişimlerini takip eden öğretmenlere teşekkürlerini sundu. Öğrencilere gösterilen ilgi ve takibin sonucunda her geçen yıl büyüyen Egebil Okulları toplamda 15 kampüs ile büyümeye hızla devam ediyor. Pandemi sürecinde uzaktan eğitim noktasında Fethiye’de öncülük eden ve hızlı bir şekilde koordine olarak öğrenci ve velilerine uzaktan eğitimin olanaklarını sağlayan Egebil Okulları yeni eğitim-öğretim dönemine tüm hazırlıklarını tamamlayarak hazır olduklarını belirtti.   
Toplantının ardından Faruk Tatar, Fethiye Kampüsü kurucu ve müdürleriyle bireysel görüşme gerçekleştirdi. Egebil Okulları E-Çarem Rehberlik Koordinatörü Merve Bayrak ise 6 rehber öğretmeninin bulunduğu rehberlik zümresiyle iç işleyiş hakkında görüşme sağladı. Lise Koordinatörü Senem Korkmaz da lise zümre başkanları ile ortak akıl toplantısı gerçekleştirdi. Egebil Okulları Kurumsal İletişim Koordinatörü Eren Bulat, bilişim teknolojileri öğretmeni ve kurumsal iletişim sorumlusu ile teknoloji alanında neler yapılacağı konusunda fikir alışverişinde bulundu.
 

Bakmadan Geçme