Ege Okulları Fethiye Kampüsü Online Eğitimde Çığır Açtı

Ege Okulları Fethiye Kampüsü uzaktan eğitim sistemiyle eğitime tüm hızıyla devam ediyor

  • 1197

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un 12 Ağustos Çarşamba günü yapmış olduğu uzaktan eğitim sürecinin devam edeceği açıklamasına istinaden Ege Okulları Fethiye Kampüsü, öğretmenleriyle düzenlemiş oldukları ve bir hafta süren toplantıda “Bu süreci çocuklar için en verimli nasıl geçirebiliriz?” sorusuna yanıt aradı.
15 Ağustos 2020 Cumartesi günü saat 19.00’da tüm sınıfların danışman öğretmenleriyle okulda bir araya gelip online sistem ile velileriyle birebir görüşme sağlayıp süreç hakkında bilgilendirmede bulunan Ege Okulları, “Hizmet İçi Eğitim Toplantısı”nda almış oldukları bir diğer karar ile öğrencilerine tüm ders notlarının içinde yer aldığı dosyalar hazırlayıp ulaştırmayı hedefledi. Hedeflerinin önceliği öğrencilerin sağlığı olup hiçbir dersten eksik kalmamalarıdır. Okul servis ekibi tarafından sosyal mesafe kurallarına dikkat edilerek tüm öğrencilerin evlerine teslim edilen ders notları öğrenci ve veliler tarafından büyük ilgi gördü.
Ege Okulları Fethiye Kampüsü yine "Hizmet İçi Eğitim Toplantısı"nda almış oldukları bir diğer karar dahilinde online eğitimin öncüsü okul olarak 17 Ağustos Pazartesi günü eğitim-öğretime başladı.  Ege Okulları eğitim programı hafta içi 5 gün olup tüm branş derslerini kapsayacağını duyurdu.
Ege Okulları, 4 hafta/140 saat sürecek olan eğitimde rehberlik öğretmenlerinin akademik gelişimi, bireysel rehberlik görüşmeleri, psikososyal takip ve destek çalışmalarının da yer alacağını belirtti. Günde 7 saat öğrencileriyle online ders yaparak öğretim sürecinin tamamlanmasını amaçlayan Ege Okulları bu kulvarda öncü olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu.
 

Bakmadan Geçme