Ege Dijital altyapısıyla hazır 

Ege Üniversitesi Güçlendirme Vakfı İlk ve Ortaokulu ile Egebil Anadolu Lisesi online eğitim sistemi ve dijital altyapısı ile sürece hazır olduklarını belirttiler. Kurum yetkilileri öğrencilerin süreci sorunsuz bir şekilde atlatacaklarını ifade ettiler. 

  • 2494

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yaptığı açıklamada ile korona virüsünden korunma önlemleri kapsamında okullara verilen ara ile uzaktan eğitim sürecinin 30 Nisan tarihine kadar uzatıldığını açıklamıştı. 

Bu kapsamda Ege Üniversitesi Güçlendirme Vakfı İlk ve Ortaokulu ile Egebil Anadolu Lisesi online eğitim sistemi ve dijital altyapısı ile sürece hazır olduklarını belirttiler. Kurum yetkilileri öğrencilerin süreci sorunsuz bir şekilde atlatacaklarını ifade ettiler. 

Konu ile ilgili kurum yöneticileri yaptıkları yazılı açıklamada, “Özgün içeriklerle zenginleştirilmiş, her kademe için Ege’ye özgü geniş eğitim müfredatımızdan oluşan online uzaktan eğitimimizle öğrencilerimiz çalışmalarına devam edecekler. Her ders içeriğine yönelik online canlı ders anlatımlarıyla gerek akademik gerek sosyal içeriklerle öğrencilerimize öğretmenlerini yanında, kendilerini okulda gibi hissettiriyor olacağız. Bu süre zarfında öğrencilerimizin evlerinde kalması kalmalarını büyük önem arz etmektedir. 30 Nisan’a kadar koridorlarımızda ve bahçelerimizde öğrencilerimizin seslerini duymayı sabırsızlıkla bekliyor olacağız” ifadeleri kullanıldı. 


 

Bakmadan Geçme