Efsane Başkan Oktay Sidekli hayatını kaybetti 

Ölüdeniz'in ilk kurucu belediye başkanı olan yörenin efsane başkanlarından evli iki çocuk babası 61 yaşındaki Oktay Sidekli, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Sidekli'nin vefatı Fethiye ve Ölüdeniz ile tüm bölgede üzüntü ile karşılandı. 

  • 6633
Efsane Başkan Oktay Sidekli hayatını kaybetti 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ölüdeniz eski Belediye Başkanı Oktay Sidekli, geçtiğimiz günlerde geçirdiği kalp krizi sonucu Denizli Özel Cerrahi Hastanesi’nde yoğun bakıma alınmıştı. Ölüdeniz’in ilk kurucu belediye başkanı olan yörenin efsane başkanlarından evli iki çocuk babası 61 yaşındaki Oktay Sidekli, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Sidekli’nin vefatı Fethiye ve Ölüdeniz ile tüm bölgede üzüntü ile karşılandı. 

Fethiye’nin Ölüdeniz Beldesi’nde 1994-2004 yılları arasında iki dönem belediye başkanlığı görevinde bulunan Ölüdeniz’in Türkiye ve dünyaya tanıtılması için yoğun çaba sarf eden Ölüdeniz eski Belediye Başkanı Oktay Sidekli, geçtiğimiz günlerde Ovacık Mahallesi’ndeki evinde geçirdiği kalp krizi sonucu; Fethiye’deki hastanelerde yoğun bakım üniteleri dolu olunca en yakın Denizli’deki Özel Cerrahi Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Burada ilk müdahalesi yapılan Oktay Sidekli, yoğun bakım ünitesine alınmıştı. Sidekli hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata veda etti.   

Ovacık Mahallesi’nde yıllarca muhtarlık da yapan Oktay Sidekli, 1994 yılında Ölüdeniz’in ilk belediye başkanı seçilmişti. SED Medya olarak merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine de başsağlığı diliyoruz. 


 
 
 

Bakmadan Geçme