• Haberler
  • Spor
  • Düzcespor Teknik Direktörü, Fethiyespor Maçı Öncesi Konuştu

Düzcespor Teknik Direktörü, Fethiyespor Maçı Öncesi Konuştu

Ziraat Türkiye Kupası 2.Tur maçında Fethiyespor, Düzce Cam Düzcespor'u ağırlayacak. Mücadele, 8 Ekim Salı günü saat 19.00'da Fethiye İlçe Stadyumu'nda oynanacak. Düzcespor Teknik Direktörü Ahmet Yavuz açıklamalarda bulundu.

  • 60

Nesine 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, Ziraat Türkiye Kupası 2.Tur müsabakasında Nesine 3.Lig 1.Grup ekiplerinden Düzce Cam Düzcespor ile karşılaşacak.

Düzcespor Teknik Direktörü Ahmet Yavuz açıklamalarda bulundu. Yavuz yaptığı açıklamada, "Burada olduğumuzdan dolayı mutluyuz, Fethiyespor yıllardır rakip olduğumuz ve çok geldiğimiz bir şehir. Güzel bir maç olmasını umuyoruz, biz buraya genç evlatlarımızla kardeşlerimizle geldik.

Ligde pek fazla şans veremediğim, süre veremediğim, inandığım ve güvendiğim bir grupla geldim. İnşallah keyifli bir maç olur, izleyenleri keyiflendirecek, sonucunda hak edenin kazanacağı bir müsabaka olur diye inanıyorum. Zor bir gruptayız, biz sıfırdan yeni bir takım kurduk. Şampiyonluğa oynayan takımlarla aramızda bütçe anlamında uçurum var ama biz bunlara kulak asmadan çok kısa sürede takım olmayı başardık.

Koşan, mücadele eden bir ekibim var, bu ekibe de sonuna kadar güveniyorum ama üçüncü ligin en zor gruplarından bir tanesinde mücadele etmekteyiz, lige de iyi başladığımıza inanıyorum. İlk maçımızı Bursaspor ile oynadık, bunun zorluğunu yaşadık ama sonraki maçlarda istediğimiz, beklediğimiz görüntüye çok kısa sürede oyuncular büründü. Bu da bize sağlıklı bir yapılanma olduğunu gösteriyor. Süreç ilerledikçe bizim için iyi olacağına inanıyorum" dedi.

 

Bakmadan Geçme