Dursun Kaplan'dan, Başkan Osman Gürün'e Eleştiri!

Muğla'da geçmiş dönemlerde CHP'den İl Genel Meclis Üyeliği ve başkan vekilliği yapan daha sonra CHP'den istifa ederek Marmaris Belediyesi eski Başkanı Ali Acar ile birlikte DSP'ye geçen Marmaris Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Dursun Kaplan, CHP'li Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün'e, hem seçimlerden hem de sel ve su baskınlarından dolayı tepki gösterdi. Bu durum CHP Muğla'da neler oluyor dedirtti.

  • 3170
Dursun Kaplan'dan, Başkan Osman Gürün'e Eleştiri!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla'da üç gündür aralıksız devam eden sağanak yağış sonrası il genelinde, sel ve su taşkınları meydana geldi. Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeler, yaşanan olumsuzluklara müdahale ettiler.
Ancakyer yer iktidar partisi tarafından eleştirilerin hedefi haline gelen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’e, bir eleştiride bu defa bir CHP’li Marmaris eski Belediye Başkan Yardımcısı olan Dursun Kaplan’dan geldi.
Dursun Kaplan,hem Muğla’daki alt yapıyı hemde seçimleri eleştirerek sosyal medya üzerinden; “Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin Sn. Osman Gürün'ün yeni yaptığı yollar ve dereler. Benden yorum yok, yorum içinde” paylaşımı yaparak son günlerde Muğla’da meydana gelen su taşkınlarının olduğu görüntüleri paylaştı. 


Kaplan’ın paylaşımı üzerine çok sayıda vatandaşta yorumlarda bulundu. ÜmitDursun adlı bir sosyal medya kullanıcısı, Kaplan’ın paylaşımına şu yorumu yazdı; “Başka partiden bir birini kötüleyeni görmedim bu sadece üzülerek söylüyorum biz CHP. Var iç savaş geçiren bir ülke bile hiçbir zaman muaffak olamaz.”


KAPLAN “İKİSİ BİRDEN GİTSİN İSTİYORUZ”
Bunun üzerine Kaplan ise adeta ateş püskürdü. Kaplan cevap olarak; “Neyi kötüledik kardeşim, 20 yıl Belediye başkanı olacaksın, hale alt yapıyı bitiremeyeceksin, yaptığın yollar su altında kalacak, sonrada ben iyi yöneticiyim diye Muğla’yıdizayn edecek ve ilçe belediyelerinin çoğunu kayıp ettireceksin, oyu %51 den %36 ya düşüreceksin, ülke için sorun AKP ise, Muğla’da da sorun bellidir. İkisi birden gitsin istiyoruz.” sözlerine yer verdi. 

Dursun Kaplan'dan, Başkan Osman Gürün'e Eleştiri!

Bakmadan Geçme