DURGUNSU KANO ADAY MİLLİ TAKIM SEÇMELERİ YAPILDI

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Köyceğiz Su Sporları Kamp Eğitim Merkezi Durgunsu Kano Aday Milli Takımına ev sahipliği yapacak.

  • 1601
DURGUNSU KANO ADAY MİLLİ TAKIM SEÇMELERİ YAPILDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Bayramı Durgunsu Kano Test yarışları sonucunda derece yapan toplam 12 sporcu, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Köyceğiz Su Sporları Kamp Eğitim Merkezinde Durgunsu Kano Aday Milli Takımı olarak kampa başladılar. 30 Ekim - 1 Kasım tarihleri arasında Kano Federasyonu 2020 yılı faaliyet programında yer alan “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Durgunsu Kano Milli Takım ve Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi (TOHM) seçme yarışları yapıldı. Seçme yarışlarına 14 kulüpten toplam 120 sporcu katıldı. Test yarışları sonucunda 12 sporcu Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Köyceğiz Su Sporları Kamp Eğitim Merkezinde Durgunsu Kano Aday Milli Takımı olarak kampa başladılar. 

Köyceğiz Belediyespor takımından genç erkekler K1 kategorisinde Samet Furkan Karadan ve yıldız erkekler K1 kategorisinde Baran Aytekin Aday Milli Takıma seçildiler. Ayrıca Muğla Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Sena Fadim Yücedağ, genç kadınlar K1 kategorisinde birinci, Baran Aytekin minik erkekler K1 kategorisinde ikinci, Fatih Topçu ise yıldız erkekler C1 kategorisinde ikinci olarak madalya aldılar. Dereceye giren sporcuların ödüllerini Köyceğiz Kaymakamı Erdinç Dolu, Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, Türkiye Kano Federasyonu Başkanı Alper Cavit Kabakçı ve Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman tarafından takdim edildi.

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman yaptığı açıklamada, “29 Ekim Cumhuriyet haftasında Köyceğiz’de Durgunsu Kano Milli Takım seçmelerine ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Pandemi kurallarına uyularak yapılan yarışlar sonunda 12 sporcumuz Köyceğiz Su Sporları Kamp Eğitim Merkezimizde Durgunsu Kano Aday Milli Takımı olarak kampa başladılar. İlimizden derece alıp Aday Milli Takım kampına katılan sporcularımızı tebrik ediyorum ve Milli Takıma seçileceklerine canı gönülden inanıyorum. Yarışlara katılan tüm sporculara, antrenörlere, Kano Federasyonumuza ve emeği geçen herkese teşekkür eder, dereceye giren sporcuları ve takımları tebrik eder başarılarının devamını dilerim” dedi.
 

Bakmadan Geçme