Durak, 'Kaybettiğimiz için üzgünüz'

Maç sonunda ne dediler

  • 776
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Durak, 'Kaybettiğimiz için üzgünüz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ING Basketbol Süper Ligi’nde oynanan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor-Anadolu maçı sonunda teknik heyet ve yöneticiler karşılaşma ile ilgili düşünceleri aktardılar.

Beşkaza Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada Anadolu Efes’i ağırlayan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor son dakikalara kadar başa baş geçen mücadelede kaybeden taraf oldu. Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Başkanı İzzet Durak ve Başantrenör Alkım Ay maçı son dakikalarda kaybettikleri için üzgün olduklarını belirttiler. Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, kaptan Doğuş Balbay ve Krunoslav Simon yaptığı açıklamalarda LH Fethiye Belediyespor’un iyi mücadele ettiğini ve zor bir maç kazandıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

HER HAFTA İYİYE GİDİYORUZ
Maç hakkında düşüncelerini aktaran Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “Son anda takımın Süper Lig’e çıkmasından dolayı eksikleri var. Haftalar geçtikçe takımdaki gelişmeyi sizlerde görüyorsunuz. Bugün Anadolu Efes’i sarstık ama son dakikalarda kaybettik. Bütün basketbolcuları ve teknik heyeti gönülden kutluyorum. Harika bir maç çıkardılar. Çok güçlü bir takıma karşı yenildik. Bizim bütçemizin en az 10-15 katı bütçesi olan bir takım. Bu takım önümüzdeki günlerde çok iyi başarılara imza atacak. İnşallah pandemi dönemi biter ve maçlar seyircili oynanır. Göreceksiniz en üst sıralara çıkacağız” diye konuştu.

HADDİMİZİ BİLEREK OYUNUYORUZ
Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Başkanı İzzet Durak yaptığı açıklamada, “Çok üzgünüm. Alamayacağımız bir maçmış. Biz haddimizi bilerek oynuyoruz. Çok az farkla kaybettiğimize üzülüyorum. Fethiye’ye böyle bir maç izlettiğimiz için gurur duyuyoruz. Sporcular ve teknik heyet ellerinden geleni yaptılar, hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Önümüzdeki maçlara bakacağız” dedi.

ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA BAKACAĞIZ
LH Fethiye Belediyespor Başantrenörü Alkım Ay, “Kazanmak istiyorduk. İkinci yarıda istediğimizi elde edemedik. Rakibimiz çok kaliteli. Maçın sonunda kalite farkı belli oldu. Anadolu Efes Lig’imizin lideri… Önümüzdeki maçlara bakacağız. Daha iyisini yapmak için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

GÜZEL BİR MÜCADELE OLDU
Takım kaptanı Barış Hersek, “Çok güzel bir mücadele oldu. Anadolu Efes Avrupa’nın en iyi takımı… Bizde elimizden gelen en iyi mücadeleyi verdik. Çok çekişmeli bir maç oldu. Tecrübeleri bizden fazla olduğu için bizi yendiler. Anadolu Efes’i tebrik ederiz. Önümüzdeki Gaziantep ve içerdeki Aliağa maçına odaklanacağız” diye konuştu.

KARİYER REKORU KIRDI
42 sayı ile kariyer rekor kıran Anadolu Efes’in Hırvat oyuncusuKuronuslav Simon, “İyi bir maç oldu. Kariyer rekorumu kırdığım için mutluyum” dedi.Takım kaptanı Doğuş Balbay da “Fethiye çok iyi mücadele etti. Güzel bir deplasman maçıydı. Misafirperverlikleri de çok iyiydi. Onlarda da tecrübeli oyuncular var. Galip ayrıldığımız için mutluyuz” diye konuştu.

Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman açıklamasında, “Fethiye takımına güzel yatırım yapıyor. İnşallah ligde kalır. Seneye seyircili maçlar oynarız. Fethiye yönetimini kutluyorum. Herkes takıma destek olsun. Hedefimiz Eurolig bazı oyuncularımızı bugün oynatamadık. Lig maçları da zorlu geçiyor. Oyun kurucu Erick Neal ve Elgin Cook, çok iyi oynadı. Başarıların devamını dilerim” ifadelerini kullandı.

Durak, 'Kaybettiğimiz için üzgünüz'
Durak, 'Kaybettiğimiz için üzgünüz'

Bakmadan Geçme