DR. OSMAN KURTULUŞ MUAYENEHANE AÇTI

Uzun yıllardır Fethiye'de kamu ve özel hastanelerde Ortopedi Uzmanı olarak görev yapan Dr. Osman Kurtuluş, muayenehane açtı. Uzmanlık alanında 23 yıllık tecrübeye sahip olan Dr. Osman Kurtuluş, 'Halkımıza artık sağlık alanındaki hizmetimi muayenehaneden vereceğim' dedi.

  • 23782
DR. OSMAN KURTULUŞ MUAYENEHANE AÇTI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’de başta devlet hastanesi olmak üzere bazı özel hastanelerde Ortopedi Uzmanı olarak uzun yıllar görev yapan en son Ortaca’daki özel bir hastanede hastalarına hizmet veren Dr. Osman Kurtuluş, Fethiye’de özel muayenehane açtı. Tuzla Mahallesi Bahriye Üçok Parkı karşısında açtığı muayenehanede hizmet vermeye başlayan Dr. Osman Kurtuluş, “Artık bundan sonra muayenehane hizmeti vereceğim” ifadelerini kullandı. Kurtuluş, “23 yılı aşkın bir süredir Fethiye’deyim. Ortopedi Uzmanı olarak burada Fethiye Devlet Hastanesi ve Letoon Hastanesi’nde hizmet verdim. Pandemi döneminde birçok arkadaşımız muayenehane açarak, çalışmalarına devam etti. Son 2 yıl da Ortaca Yücelen Hastanesi’nde görev yaptım. Fethiye, Seydikemer, Kaş, Kalkan ve civar bölgelerden çok hastam geliyordu. Onların da isteği doğrultusunda böyle bir uygulamaya karar verdim. Tuzla Mahallesi’nde bir muayenehanemiz var. Fethiye halkımıza ortopedi ve travmatoloji alanında yardımcı olmaya çalışacağım. Uzun yıllardan bu yana birçok hastamıza elimizden geldiğince faydamız dokunmuştur” diye konuştu.

HASTANEYE GİTMEKTEN ÇEKİNİYORLAR

Ortopedi Uzmanı Dr. Osman Kurtuluş, “İnsanlar pandemi dönemi olduğu için hastanelere gitmekten çekiniyorlar. Hastanelerde önlemler alınsa dahi yine de bir karşılaşma oluyor. Bu süreci insanlar kendilerinin yönetebileceğini düşünüyorum. Muayenehanelerde kontrolü biraz daha ele aldığımızı düşünüyorum. Burada hiçbir hastayı yan yana bulundurmuyoruz. Randevu saatlerini ona göre veriyorum” şeklinde konuştu.

DR. OSMAN KURTULUŞ MUAYENEHANE AÇTI
DR. OSMAN KURTULUŞ MUAYENEHANE AÇTI
DR. OSMAN KURTULUŞ MUAYENEHANE AÇTI
Yorumlar 2
Fatma güneysu 18 Ekim 2020 17:04

Muayenizin telofon numarasınıda yazarsanız memnun olurum eşim ortacadan bu tarafa sizi arıyordu biz bu arada dalamanda oturuyoruz

Fatma güneysu 18 Ekim 2020 16:56

Osman bey sevgiler bizsizinle kayınvalidemin kalça protezi ameliyatıyla tanıştık leton hastanesinde sonrada yücelen hastanesinde eşimin dirsegindeki ağrı için geldik herşey için teşekkürler yine fethiyede olmanız çok güzel yeni muayene niz hayırlı olsun

Bakmadan Geçme