DP'de bayramlaşma programı

Demokrat Parti Fethiye İlçe Teşkilatı Kurban Bayramı dolayısı bayramlaşma töreni gerçekleştirdi. İlçe binasında gerçekleşen programa Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Demokrat Parti Muğla İl Başkan Adayı Erdal Eroğlu, eski ilçe başkanlarından Mustafa Toklu ve partililer katıldı. Bunun yanında Millet İttifakı'nın ortağı CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız ve Saadet Partisi Fethiye İlçe Başkan Yardımcısı Ömer Uludağ katıldı.

  • 1134
DP'de bayramlaşma programı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Demokrat Parti Fethiye İlçe Teşkilatı bayramlaşma töreni düzenledi. Geniş bir katılımla gerçekleşen törene Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Demokrat Parti Fethiye İlçe Başkanı Osman Kandönmez, Demokrat Parti Muğla İl Başkan Adayı Erdal Eroğlu, eski ilçe başkanlarından Mustafa Toklu ve partililer katıldı. Bunun yanında Millet İttifakı’nın ortağı CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız ve Saadet Partisi Fethiye İlçe Başkan Yardımcısı Ömer Uludağ da etkinliğe katılım sağladı. 
Bayramlaşma töreninin ardından misafirlerine hoş geldin diyen Demokrat Parti Fethiye İlçe Başkanı Osman Kandönmez “Katılan herkesin ve halkımızın bayramını kutluyorum. Geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. 2023 ve 2024 yılları siyasi bakımdan büyük önem taşıyor. Bu süreçte hepimize büyük görevler düşüyor. Altılı İttifak olarak yolumuza kararlılıkla devam etmeliyiz. Demokrat Parti olarak elimizi taşın altına koymaya hazırız” dedi. 
İlçe Başkanının konuşmasının ardından katılımcılara seslenen Demokrat Parti Muğla İl Başkan Adayı Erdal Eroğlu“ Hepinizin bayramı mübarek olsun, geldiğiniz için teşekkürlerimi sunuyorum. Türkiye üzerinde büyük oyunlar oynanıyor. Ülkeyi bölebilmek için çeşitli olaylar yaşandı fakat başarılı olamadılar. İşte bu tehlikeyi gören 6 siyasi partinin genel başkanı, bir ittifak kurdu. Demokrat Parti’nin bünyesinde birlik beraberliği oluşturup, ittifak üyesi diğer partilerle kucaklaşmamız lazım” diye konuştu.DP'de bayramlaşma programıDemokrat Parti Fethiye eski İlçe Başkanı ve Milletvekili Adayı Mustafa Toklu, “Bu birliktelik Fethiye ve halkımız için çok önemlidir. Elini taşın altına koyan genel başkanları ve ilçe başkanlarını kutlamamız gerekiyor. Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum ve saygılar sunuyorum” dedi.
Fethiye’de yayın yapan bir televizyon kanalı hakkında da eleştirilerde bulunan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca belediye olarak yaptıkları çalışmaları aktardı. Karaca “‘Demokrat Parti köklü bir parti bunu herkes biliyor. Burada birçok büyüğümüz var. Hep onlar ile beraberdik, Demokrat Parti Fethiye’de, Seydikemer’de siyaseti şekillendiren bir partiydi.  Ama nedense bu dostluklar bir yere çekilmeye çalışılıyor. Yani ben Demokrat Parti’nin kurultayına gittim farklı bir algı yaratılmaya çalışıldı. Yani geçmişten gelen bireysel dostluklarımız var. Ama özellikle insanlar getiriyorlar seçime koyuyorlar.  2023 yılındaki seçime odaklıyorlar, 2024 yılındaki belediye seçimlerine odaklamaya çalışıyorlar. Bizim böyle bir niyetimiz yok yani beraber elbette Sayın Başkanım’ın dediği gibi Millet İttifakı’nın unsurları olarak hiçbir, 6 partimizden hiç birini incitecek söz söylemeyeceğiz. Yani bu Genel Başkan’ın bize talimatıdır. Biz gerçekten Cumhurbaşkanlığı seçimine kadar el ele, kol kola yürüyeceğiz ve bunu başaracağız. Yani sonuçlar ortada. Bütün yapılan anketler ortada. Şuan itibarı ile Millet İttifakı yarın seçim olsa iktidar olmuş durumda. Bizim amacımız, tek amacımız bu. Yerel seçimler şu an itibari ile ilgi alanımızda değil” diye konuştu.DP'de bayramlaşma programı    

Bakmadan Geçme