• Haberler
  • Magazin
  • Dostlarından helallik istemişti! Ameliyat olan İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu

Dostlarından helallik istemişti! Ameliyat olan İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, kalp kapakçığındaki rahatsızlık nedeniyle ameliyat oldu. İmparator, kavgalı olduğu oğlu Ahmet Tatlıses ile de bu ameliyat nedeniyle barıştı. İşte Tatlıses'in sağlık durumu..

  • 472
Dostlarından helallik istemişti! Ameliyat olan İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

72 yaşındaki  'İmparator' lakaplı ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in, kalbindeki bir rahatsızlık nedeniyle bugün ameliyata girdi.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, kalp kapakçığındaki rahatsızlık nedeniyle ameliyat oldu. İmparator, kavgalı olduğu oğlu Ahmet Tatlıses ile de bu ameliyat nedeniyle barıştı. İşte Tatlıses'in sağlık durumu...

Dostlarından helallik istemişti Ameliyat olan İbrahim Tatlısesin sağlık durumu
72 yaşındaki  'İmparator' lakaplı ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in, kalbindeki bir rahatsızlık nedeniyle bugün ameliyata girdi.

Son yıllarda yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle bir süredir düzenli olarak kardiyoloji doktoruna muayene olan sanatçının rahatsızlığının kalp kapakçığıyla ilgili olduğu açıklandı.

AMELİYAT ÖNCESİ KONSER VERDİ

Dün Harbiye'de konser veren İbrahim Tatlıses'in sahnesine eski eşi Ayşegül Yıldız ve kızı Elif Ada geldi. 20 yıl sonra ilk kez Harbiye'de sahneye çıktığını dile getiren İbrahim Tatlıses, "Sizler buraya gelerek beni onure ettiniz" şeklinde konuştu.

Şarkı arasında kendisini dinlemeye gelen seyircilerinden helallik isteyen Tatlıses, "Kalp ameliyatı olacağım birkaç güne. Hakkınızı helal edin" dedi. Tatlıses'in bu cümleleri kurmasıyla birlikte gözleri de doldu.

BABA-OĞUL BARIŞTI

İbrahim Tatlıses'in kavgalı olduğu oğlu Ahmet Tatlıses ile de bu ameliyat nedeniyle barıştığı iddia edildi. Geçtiğimiz aylardaki kavgalarında babasının akıl sağlığının yerinde olmadığını söyleyen Ahmet Tatlıses, İmparator'un konserine geldi. Ahmet Tatlıses, gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

TATLISES'İN SAĞLIK DURUMU

Ameliyat öncesi dostlarından da helallik isteyen İbrahim Tatlıses'in operasyonunun başarılı geçtiği öğrenildi. 2.5 saat süren ameliyat sonrası 3-4 saat yoğun bakımda tutulan sanatçı, daha sonra normal odaya alındı.

Çocukları Ahmet, İdo, Elif Ada ve Melek Zübeyde'nin kalp kapakçığı değişen babalarını görmek için hastanede beklediler.

"DURUMU İYİ"

İbo'nun sağlık durumu hakkında bilgi veren Prof. Dr. Mehmet Vefik Yazıcıoğlu, “Kalp kapakçığını değiştirdik ve tıkalı olan iki damarını açtık. Yoğun bakımdan çıktı, servise alındı. Durumu iyi” dedi.

Bakmadan Geçme