Doğu, 'İddiamız net, adımlarımız emin. Mücadelemiz bakidir'

Fethiye'nin genç siyasetçilerinden Cumhuriyet Halk Partisi üyesi Turhan Doğu, gençlerin de Parti Meclisi'nde yer almak için gerekli imza sayısına ulaştığını bildirdi. Bu kapsamda Fethiye ve Muğla genelindeki kurultay delegelerinden destek isteyen Doğu, amaçlarının gençler olarak siyasette bir iddia ortaya koymak olduğunu kaydetti. 

  • 1892

Fethiye’nin genç siyasetçilerinden Cumhuriyet Halk Partisi üyesi Turhan Doğu, gençlerin de Parti Meclisi’nde yer almak için gerekli imza sayısına ulaştığını bildirdi. Bu kapsamda Fethiye ve Muğla genelindeki kurultay delegelerinden destek isteyen Doğu, amaçlarının gençler olarak siyasette bir iddia ortaya koymak olduğunu kaydetti. 

Genç siyasetçi Turhan Doğu yaptığı yazılı açıklamada, “Gelen teklifler üzerine bu yola çıkma kararı aldık. Amacımız sadece halk yararı gözeterek yaptığımız siyasette memleket gidişatında birinci ağızdan söz sahibi olmaktır. Seçimin sonucunun ne olacağı şahsım ve arkadaşlarım için mühim değildir. Seçim sonuçları yüzünden de partimize kırılıp küsme ilkesizliğini göstermeyiz. Gayemizin temeli devlet adamları, bakanlar ve nice efe vekiller yetiştirmiş Muğla’mızda genç yaşta arkadaşlarımızla beraber bir iddia ortaya koymaktır” ifadelerini kullandı. 

Açıklamasını sürdüren Doğu, “İddiamız net, adımlarımız emin. Mücadelemiz bakidir. Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘Cesaret gösteren ve tehlikeye atılan kazanır. Korkak kalp, daima mağluptur.’ Bu duygular içerisinde Parti Meclisi adaylığı için gerekli imza sayısını topladığımı kamuoyuyla paylaşmak isterim. Başta Fethiye’miz ardından Muğla’mızın kurultay delegelerinin ağabeylik, ablalık, örgüt ve yoldaşlık ruhu ile Muğla’nın evlatlarına sahip çıkmasını temenni eder sevgi ve saygılar dilerim” dedi. 

 


 

Bakmadan Geçme