Doğu Demirkol, Fethiye'ye geliyor

Geçtiğimiz haftalarda yayın hayatına başlayan Tutunamayanlar isimli dizinin başrol oyuncularından Doğu Demirkol, Fethiye'de tek kişilik bir gösteri sunacak. TRT1 ekranlarında yayınlanan yapım, oyuncu kadrosu ve konusu sosyal medyada ilgi toplamaya devam ediyor.

  • 7235
Doğu Demirkol, Fethiye'ye geliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ahlat Ağacı ve Ölümlü Dünya filmlerindeki başarılı performansı ve Güldür Güldür Show’daki standup gösterisiyle ülkenin mizah gündemine oturan Doğu Demirkol tek kişilik gösterisiyle sahnede yerini alıyor. Abiler Detected ve çeşitli fenomen videonun kahramanı komedyen, İstanbul ve farklı şehirlerdeki pek çok Açık Mikrofon ve komedi gecelerindeki performansıyla da adından söz ettirmeyi başardı. Standup gösterisinde kendi yaşamından ve bu topraklarda güldürü niteliği taşıyan her olaydan beslenen Doğu Demirkol, iddialı ve mütevazı duruşu ile izleyicisinin karşısında olmaya hazırlanıyor.
Sinema ve dizi oyuncusu Doğu Demirkol, 30 Ocak Perşembe günü saat 20.00’da Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde sevenleri ile buluşacak. Sevilen oyuncunun Tarık karakterini canlandırdığı; TRT1 ekranlarında yayınlanan Tutunamayanlar dizisi oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkatleri üzerine topluyor. Öte yandan absürt komedi kategorisinde yer alan dizide Ece Çeşmioğlu, Zafer Alagöz, Yeliz Kuvancı, Şinasi Yurtsever, Barış Yıldız, Hande Katipoğlu, Bora Akkaş, Dilhan Nazözgülüş, Uğur Serhan ve Dilek Çelebigibi oyuncular yer alıyor. 

DOĞU DEMİRKOL KİMDİR?
Mersinli bir anne ve Balıkesirli Çerkez bir babanın oğlu olan Doğu Demirkol, 6 Eylül 1985 tarihinde dünyaya geldi. Tam ismi Aydın Doğu Demirkol’dur. Üniversite eğitimini Bilgisayar Mühendisliği üzerine tamamlayan Doğu Demirkol, Acun Ilıcalı’nın sunuculuğunu üstlendiği Yetenek Sizsiniz yarışmasına katıldı ancak finale gitmeyi başaramadı. Farklı alanlara ilgi duyduğu ve pek çok konuda yetenekli olduğu bilinen genç oyuncu, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı komik paylaşımlarla dikkat çekti. 
BKM Mutfak ekibinde yer alan Murat Gençoğlu ile yolunun kesişmesi ardından Güldür Güldür programına dahil oldu. Başrollerinde usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan’ın da yer aldığı bir Ali Atay filmi olan Ölümlü Dünya’da beyazperdeye adım atan Doğu Demirkol, son olarak, yönetmenliği Nuri Bilge Ceylan tarafından üstlenilen bir sanat filmi olan Ahlat Ağacı’nın başrollerinden birini üstlendi, buradaki Sinan karakteriyle büyük bir beğeni kazandı.
 

  

Doğu Demirkol, Fethiye'ye geliyor
Doğu Demirkol, Fethiye'ye geliyor
Doğu Demirkol, Fethiye'ye geliyor
Doğu Demirkol, Fethiye'ye geliyor

Bakmadan Geçme