Doğu'dan SED Medya'ya ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Eski İlçe Başkanı ve Milletvekili Adayı Emrah Doğu, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener'i ziyaret etti.

  • 1029
Doğu'dan SED Medya'ya ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

30 Ağustos Zafer Bayramı'ında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Eski İlçe Başkanı ve Milletvekili Adayı Emrah Doğu, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’i ziyaret etti. Sohbet eşliğinde geçen ziyarette Doğu ve Köktener karşılıklı istişarede bulundu.

 

Doğu, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bize bu 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı yaşatan başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm devrim şehitlerine rahmetle saygıyla anıyorum. Seda kardeşim benim çok eski bir arkadaşım. Yaklaşık 25 yıllık bir beraberliğimiz var. 30 Ağustos gibi bir anlamlı günde onu da ziyaret etmek istedim. Kendisi bu ziyareti kabul etti. Kendisine çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum. Kendisine tekrardan bizi kabul ettiği için teşekkür ediyorum.
Demokrasi, çeşitli düşünceleri içinde bulundurma sanatıdır. Demokrasiye ve cumhuriyete inanmış herkesin bir yerlere aday olma hakkı vardır. Zamanı gelince biz de bunu değerlendireceğiz."
“O dönemdeki siyasetleri çok özledim”
Köktener ise, “SED Medya'yı kuralı 4,5 sene oldu. Değerli siyasetçimiz Emrah Doğu, 30 Ağustos gibi anlamlı bir günde gelip bizleri ziyaret ettiler. Siyaset sorusunu biraz geçiştirdi. Ben o dönemdeki siyasetleri çok özledim. Konuşulan siyasi jargonları çok özledim. Hep bir kavgalar dövüşler olurdu ama iş Fethiye için olduğu zaman çoğu yerde ortak noktalarda buluşmuşlardır. 25 senedir buradayım ama açıkçası onlar kadar siyasetle uğraşıyoruz işimiz gereği. İnşallah önümüzdeki günlerde kendisinin özel bir açıklamasını bekleriz. O günler geri gelsin diye bekliyoruz" dedi. 
 

Bakmadan Geçme