Doğru Partili Köseoğlu, 'Erken seçim bekliyoruz'

Doğru Partisi Genel Başkan Baş Danışmanı Hakan Köseoğlu, Fethiye Doğru Partisi Fethiye İlçe Başkanı Nurgül Demirezen'i ziyaret ederek, Fethiye'deki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Fethiye'de Cuma Pazarında üreticilerin ve tüketicilerin dert ve isteklerini de dinleyen Doğru Partisi Genel Başkan Baş Danışmanı Hakan Köseoğlu ve beraberindekiler Doğru Partinin Türkiye'nin sorunlarını çözecek parti olduğunu ifade ettiler.

  • 1560
Doğru Partili Köseoğlu, 'Erken seçim bekliyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Doğru Partisi Genel Başkan Baş Danışmanı Hakan Köseoğlu, Fethiye Doğru Partisi Fethiye İlçe Başkanı Nurgül Demirezen ve yönetim kurulu üyeleri Fethiye’de Cuma günleri kurulan üretici pazarında satış yapan üreticiler ve alışveriş yapan vatandaşların dert ve isteklerini dinlediler. Doğru Partisi Genel Başkan Baş Danışmanı Hakan Köseoğlu parti ilçe binasında yaptığı açıklamada, “Çoban ateşi hareketinden beri Sayın Genel Başkanımız Rıfat Serdaroğlu ile birlikte Türkiye turundayız. Vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde belirliyoruz” dedi. 
ERKEN SEÇİM OLACAKTIR
Doğru Partisi Genel Başkan Baş Danışmanı Hakan Köseoğlu, “26 Ağustos 2020 tarihinde Doğru Parti olarak, iç işleri bakanlığına evraklarımızı teslim ederek partimizin kuruluşunu yapmış bulunmaktayız. Çoban ateşi hareketinden beri Sayın Genel Başkanımız Rıfat Serdaroğlu ile birlikte Türkiye turundayız. Bu süreçte tüm Türkiye’yi köşe bucak gezdik. Özellikle pandemi sürecinde ülkemiz çok zor günlerden geçiyor. Ekonomimizin büyüdüğü söyleniyor ama ekonomimiz tamamen bitmiş durumda. Ülke ekonomisi iflas etti. Ekonomi harici ülkenin en büyük sorunu Suriyeli sorunu... Ülkenin yapısına büyük darbe vurdu. Partiler yanlış politikalar yüzünden gücünü kaybetti. Mutlaka erken seçim olacaktır. Bizde çalışmalarımıza parti olarak hazırladığımız otobüs ile yaklaşık 33 günüdür, 22 şehrimizi mahallesine kadar dolaştık. Vatandaşlarımızla sohbet ederek, dertlerini dinliyoruz. Her şehrin derdi bir değil. Fethiye’nin derdi ile Muğla’nın, Muğla’nın derdi ile İzmir’in derdi farklı. Bizde bu doğrultuda her şehre özel çalışmalar hazırlıyoruz. Düzenimizi buna göre kurduk. Altyapı çalışmamız tamamen bitti. Çalışmalarımıza son gaz devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. (ONUR ÇADIR)

Bakmadan Geçme