Doğru Parti İl Kongresi 11 Aralık'ta

Kurulduğu günden bugüne kadar teşkilatlanma çalışmalarına hız kesmeden devam eden Doğru Parti Muğla İl Başkanlığı 6 ilçede teşkilatlanıp seçimlerini yaptıktan sonra şimdide il başkanlığı kongresi için gün sayıyor.Doğru Parti İl Kongresi 11 Aralık Cumartesi günü yapılacak.

  • 709
Doğru Parti İl Kongresi 11 Aralık'ta
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Doğru Parti Muğla İl Kongresi’ni 11 Aralık Cumartesi günü Muğla Konakaltı Kültür Merkezi’nde yapacak.Muğla’da 6 ilçe de teşkilatlanarak kongresini yapan Doğru Parti Muğla İl Kongresi ile ilgili çalışmalarına başladı.11 Aralık 2021 tarihinde Cumartesi günü Konakaltı Kültür Merkezi’nde yapılacak kongreyle ilgili olarak Doğru Parti İl başkanı Cahit Karaöz  “Saygıdeğer muğlalı hemşehrilerim, değerli doğru partililer : Yaklaşık 1yıl önce kurulmuş olan Doğru Parti Muğla İl Başkanlığı 11 Aralık 2021 tarihinde saat 11.00 da 1nci olağan kongresini Genel Başkanımız Sn. Rıfat Serdaroğlu'nun katılımlarıyla gerçekleştirerek bu kutsal  görevi taçlandıracaktır.
Ülkemizin malum siyasi ve ekonomik koşulları altında örgütlenmemizi gerçekleştirmenin ve milletimiz ile partilileri izin demokrasi iradesini seçim sandığına yansıtmanın gururunu yaşıyoruz. Başarı hedefimizde desteklerini esirgemeyen Genel Başkanımız, tüm Genel Merkez ve il yöneticilerimize ve partililerimize teşekkür ediyorum”diye konuştu.


 

Bakmadan Geçme