Doğan, 'Bu kadarını tahmin edememiştik' 

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Koordinatörü Miraç Efe Doğan, ülkemizin önde gelen basketbol haber portalı olan basketfaul.com'dan Ece Ergez ile bir röportaj gerçekleştirdi. Takımın yönetimine geldikleri günden bu yana yapılan çalışmaları ve projelerini aktartan Doğan, 'Belediye Başkanımız Alim Karaca takımın başarısı için çok şey yaparken, kulübün geleceğini de garanti altına almaya çalışıyor. Saran Grubu'nun desteği ile daha modern ve talebi karşılayacak bir salonun proje aşamasındayız. Bu salon sayesinde altyapımızı da geliştirme olanağı bulacağız' dedi. 

  • 1189
Doğan, 'Bu kadarını tahmin edememiştik' 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ece Ergez röportajının girişinde Lokman Hekim Fethiye Belediyespor için “Bazen çok büyük paralarla kadro kurar ama başarılı olamayabilirsiniz... Bazen de mütevazi parayla yola çıkıp çok başarılı olabilirsiniz... Takım olabilmek başka bir şey... Egoları bir tarafa bırakıp o gruptaki herkes elini taşın altına koyuyorsa, aynı şeyleri hissedebiliyor, yanındakinin açığını kapatmaya çalışıp fedakarlık yapabiliyorsa... İşte o zaman o organizasyonun harcadığı her kuruş, liraya dönüşüyor ve bütçenin çok üzerinde verimlilik sağlanabiliyor. Lokman Hekim Fethiye Belediyespor bu tanıma çok uyuyor... TBL’de çok daha büyük bütçelerle kurulmuş kadrolar varken, LH Fethiye Belediyespor düne kadar tek başına liderdi, bugün de zirvenin ortağı” şeklinde ifadeler kullandı. 

KADROMUZU İMKANLARIMIZI AŞMADAN KURDUK
Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Koordinatörü Miraç Efe Doğan röportajında, “Kulübü bu sezon borçlu şekilde aldık ve gün itibariyle çok büyük bölümünü de temizledik. Açıkçası önceliğimiz bütçe denkliğini sağlamak, böylece sürdürülebilirliğin ilk adımlarını atmaktı. Sezon başlarken sportif açıdan ligde kalmayı, yapabilirsek play off’lara kalmayı hayal ediyorduk. Doğrusu bu kadarını tahmin edememiştik.
* Bir yıl bir hedef uğruna büyük paralar harcayabilir ama sonrasında çok zorlanabilirsiniz. Biz kadroyu imkanlarımızı aşmadan kurduk. Başarımızda Fethiyeli olan Alkım Ay’ın emeği çok fazla. Yazın çok iyi çalıştı, bütçemize uygun en doğru isimleri bir araya getirdi. Şimdi Reha Öz’ün katılımı ile daha da güçlendik. Sezon başlarken tribünlerimizde boşluklar daha fazlaydı, şimdi ise dışarıda seyirciler kalıyor çünkü Fethiye hem basketbolu hem bu takımı çok seviyor” ifadelerini kullandı.  

TAKIMDAN KİMSEYE BORCUMUZ YOK 
Doğan, “Belediye Başkanımız Alim Karaca takımın başarısı için çok şey yaparken, kulübün geleceğini de garanti altına almaya çalışıyor. Saran Grubu’nun desteği ile daha modern ve talebi karşılayacak bir salonun proje aşamasındayız. Bu salon sayesinde altyapımızı da geliştirme olanağı bulacağız. Gün itibariyle takımdan kimseye borcumuz yok ve olmayacak da... Kulübün sürdürülebilirliği açısından karşılayacağımız taahhütlerde bulunmuyoruz. Hesaplarımızda olmadığı kadar büyük bir başarıyla bu noktaya geldik. Bu sezon lige başlarken, TBL için hazır olup olmadığımız sorgulanabilirdi. Basketbol Süper Ligi’ne çıkacak olursak da gerekeni yapmaya hazır bir ekibimiz var ama bizim için en önemlisinin sürdürülebilirlik olduğunu bir kez daha vurgulamak istiyorum” dedi. 
 

Doğan, 'Bu kadarını tahmin edememiştik' 
Doğan, 'Bu kadarını tahmin edememiştik' 
Doğan, 'Bu kadarını tahmin edememiştik' 
Doğan, 'Bu kadarını tahmin edememiştik' 
Doğan, 'Bu kadarını tahmin edememiştik' 

Bakmadan Geçme