• Haberler
  • Spor
  • Dinçel, 'Maçı normal sürede bitirmeyi planlamıştık'

Dinçel, 'Maçı normal sürede bitirmeyi planlamıştık'

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fethiyespor ile Düzce Cam Düzcespor karşı karşıya geldi. Fethiye İlçe Stadyumu'nda oynanan mücadelede penaltılarda turu geçen taraf Fethiyespor oldu. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel açıklamalarda bulundu.

  • 16

Nesine 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden Fethiyespor, sahasında konuk ettiği 3. Lig 1. Grup takımlarından Düzce Cam Düzcespor'la normal süresi ve uzatma dakikaları 2-2 biten maçta, penaltılarda 4-3 kazanarak bir üst tura yükseldi.

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel açıklamalarda bulundu.

"Maçı normal sürede bitirmeyi planlamıştık"

Dinçel yaptığı açıklamada, "Evimizde oynamak bizim için avantajlıydı. Maçı normal sürede bitirip kazanmayı planlamıştık. Futbol oyunu, bazen sahada istediğiniz gibi icra edemiyor. Biz bugünkü müsabakada hem ligde az süre alan oyuncuları oynatıp hem de gençlerin tecrübe kazanmasını planlayarak geçmeyi düşünmüştük. Maçın normal süresi 2-2 beraberlikle bitti. Uzatmada da eşitlik bozulmadı ve penaltılara gittik. Biz de penaltı kaçırdık, rakip de penaltı kaçırdı. 7. Penaltı da biz attık rakip kaçırd ve turu geçtik. Ben tüm oyuncularımızı kutluyorum. Fethiyespor'un uzun süreli bir planlaması var, bunu hayata geçirmeye çalışıyoruz. Bugün sahada 2006 doğumlu 2 oyuncumuz süre aldı. Altyapıda yetişen Cihan 120 dakikayı tamamlamaya çalıştı. Murat Çepel, 75 dakika sahada mücadele etti. Penaltı kaçırdı ama büyük tecrübe kazandı. İnşallah bu gençlerin sayısı artacak ve Fethiyespor'un temelleri sağlam olacak. Tüm oyuncularımı mücadelesinden dolayı kutluyorum. Naklen yayın olmasına rağmen gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum ve bu galibiyeti onlara armağan ediyorum. Umarım bir sonraki tur şansımız olur ve evimizde karşılaşırız. Artık hafta sonu oynanacak olan 1461 Trabzon FK müsabakasına odaklanacağız" dedi.

Bakmadan Geçme