• Haberler
  • Spor
  • Dinçel, 'Maç sonrası görüntüleri izledik, net penaltımız verilmedi!'

Dinçel, 'Maç sonrası görüntüleri izledik, net penaltımız verilmedi!'

FRT TV'de Salı akşamı 20.00'da yayınlanan, Sertaç Bayraktar'ın hazırlayıp sunduğu Spor Ekstra'nın bu haftaki konuğu Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel oldu. Teknik Direktör Dinçel, katıldığı programda Menemen FK maçında Fethiyespor lehine bir penaltının verilmediğini ifade etti.

  • 619

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, FRT TV'de Salı akşamı 20.00'da yayınlanan Sertaç Bayraktar'ın hazırlayıp sunduğu Spor Ekstra’nın konuğu oldu. Teknik Direktör Dinçel, katıldığı programda 1 saat boyunca Sertaç Bayraktar’ın Fethiyespor hakkındaki sorularına içtenlikle cevap verdi. Programın bir kısmında Fethiyespor’un geçtiğimiz hafta karşılaştığı Menemen FK maçında Murat Yılmaz’ın penaltı beklediği pozisyona değinen Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, “Maç anında çok net görememiştim bu pozisyonu. Maç sonrası izlediğimizde net penaltı olduğunu hep birlikte görüyoruz. Rakip oyuncu Murat Yılmaz’ın sağ kolunu hiç bırakmıyor, başına veya ensesine bir temas var. Yine asılıyor ve yine bırakmıyor. Defalarca izlediğimde hakemin görüş açısına baktım, görüş açısını engelleyecek hiçbir durum yok burada. Hakem çok net bir şekilde pozisyonu görebiliyor fakat penaltı olarak yorumlamadı ve pozisyona doğru da gidiyor aslında. Demek ki penaltı değil şeklinde yorumladı. Saygı duymak lazım” ifadelerini kullandı.

Dinçel, 'Maç sonrası görüntüleri izledik, net penaltımız verilmedi!'Dinçel, 'Maç sonrası görüntüleri izledik, net penaltımız verilmedi!'

Bakmadan Geçme