Dilşah Eliküçük Fethiye'yi gururlandırdı

Muaythai Federasyonu'nun düzenlediği Gençler Türkiye şampiyonası milli takım seçmeleri müsabakalarında Fethiye gençlik ve Spor kulübü sporcusu Dilşah Eliküçük Türkiye 3.'sü oldu. 

  • 2849
Dilşah Eliküçük Fethiye'yi gururlandırdı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yapılan Muaythai Federasyonu'nun düzenlediği Gençler Türkiye Şampiyonası milli takım seçmeleri müsabakaları sona erdi. Müsabakaya toplam 591 sporcu üst genç 37 il , alt genç 31 il  katıldı. Müsabakalar Covid-19 tedbirleri nedeniyle, tüm katılımcılardan PCR negatif test koşulu ve seyircisiz olmak üzere açık alanda kurulan ringlerde yapıldı. Gençler Türkiye Şampiyonası milli takım seçmelerine katılan Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Dilşah Eliküçük Türkiye 3.’sü olarak Fethiye’yi gururlandırdı. 
Müsabakanın açılış törenine Aydın Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel, Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanı Halil Durna, Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı, EMF Asbaşkanı Hasan Yıldız, Türkiye Muaythai Federasyonu  başkanvekili Aydın Şentürk , As Başkan Şakir Bayramoğlu, Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Hamide Ercan, Aydın ili Muaythai il temsilcisi Tayfun Akbulut, Merkez Hakem üst Kurulu  başkanı Hamit Durmaz görevli hakemler,  görevli teknik kurul,  kafile idarecileri, il antrenörleri ve katılımcı sporcular katıldı. 
Müsabaka öncesi Federasyon Başkanı Halil Durna, “Vitaene 2002'den bu yana çok gelişti. Artık olimpiyatlarda oynayacak bir spor.  Zaten Avrupa Olimpik oyunları alındı. Bu yolda bize katkı sağlayan başta devletimize, bakanlığımıza,  federasyon başkan vekilime ve yönetim kuruluna, genel sekreterliğe ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.
Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı ise, “Muay Thai ve kick boks yıllardır dostluğun ve kardeşliğin sporu. Bu kardeşliğin hiçbir zaman bozulmayacağını temenni ediyor, tüm katılımcılara başarılar diliyorum” diye konuştu.  
Aydın Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel’de, “Spor ahlak, disiplin ve sağlık için yapılır. Bu sebeple sporu her zaman destekliyorum ve desteklemeye devam edeceğim. Tüm katılımcılara temenni ettikleri başarıyı yakalamalarını diliyorum. Her zaman böyle organizasyonların Aydın Kuşadası'nda yapılmasından memnunluk duyuyorum” ifadelerini kullandı.  
Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü Arslan Fight Arena  Antrenörü Songül Ayten, müsabaka öncesi sıkı bir antrenman dönemi geçirdiklerini belirterek, birincilerin Tayland’a Dünya Şampiyonasına, ikincilerin Avrupa Şampiyonası’na gideceğini söyledi. Ayten, “Bu müsabakada istediğimizi tam olarak alamazsak da Türkiye’de Muğla’mızın Fethiye’mizin ismini geçirmekten gurur duyduk. Bu sıkıntılı dönemde sporcularımıza sporcu velilerimize ve sponsorlarımıza çok teşekkür ederiz” şeklinde konuştu. 

Dilşah Eliküçük Fethiye'yi gururlandırdı
Dilşah Eliküçük Fethiye'yi gururlandırdı
Dilşah Eliküçük Fethiye'yi gururlandırdı

Bakmadan Geçme