Deva Partisinde üye kayıtları hızla devam ediyor

Geçen sene kurulan ve hızla teşkilatlanmasını ve kongrelerini tamamlayan DEVA Partisi'nde mahalle teşkilâtlanmasının yanı sıra üye kayıtları da hızla devam ediyor.

  • 1133
Deva Partisinde üye kayıtları hızla devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Genel Başkanlığını Ali Babacan’ın yaptığı Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı'nda kongre süreci tamamlandıktan sonra hızlı bir şekilde mahalle teşkilâtlarının kurulması çalışmalarına başlandı.

Kongre sürecinin ardından üye kayıtlarına başlayacaklarını daha önce söyleyen Deva Partisi İlçe Başkanı Saniye Kulaç üyelerin kayıt işlemlerinin ardından açıklama yaptı.

Kulaç, "Her gün hemşehrilerimiz üye olmak için ilçe teşkilâtımıza geliyorlar. Nöbetçi arkadaşlarımız kendilerine yardımcı oluyor. Bugün de birçok hemşehrimizi DEVA saflarına katmanın haklı sevincini yaşıyoruz" dedi.

Açıklamasına devam eden Kulaç, "DEVA ailesinin her geçen gün büyümesinden ve güçlenmesinden dolayı, Fethiye'mizin ve ülkemizin geleceğine olan güvenimiz daha da artıyor. Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın da her zaman dediği gibi "Dert varsa DEVA’sı da var." dedi.

Bakmadan Geçme