Dernek Yöneticilerine Yönelik Hizmetiçi Eğitim

Fethiye ve Seydikemer'de bulunan dernek yöneticileri ve denetim komisyon üyelerine yönelik hizmetiçi eğitim semineri gerçekleştirildi. Organizasyonda katılımcılara Türk Medeni Kanunu, Dernekler Kanunu ve Yönetmeliği, 2860 Sayılı Yardım Toplama Kanunu ve Yönetmeliği ile Kara para aklanması ve Terörün Finansman farkındalıklarının arttırılması konusunda bilgiler aktarıldı.

  • 1398
Dernek Yöneticilerine Yönelik Hizmetiçi Eğitim
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dost Gazetesi Muhabiri Fatih Dereli'nin haberine göre; Fethiye Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli Salonu’nda gerçekleşen hizmetiçi eğitim seminerinde Fethiye ve Seydikemer’de bulunan dernek yöneticileri ve denetim komisyon üyeleri yer aldılar. Muğla İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdür Vekili Cengiz Demirci’nin konuşmacı olarak katıldığı etkinlikte Türk Medeni Kanunu, Dernekleler Kanunu ve Yönetmeliği, 2860 Sayılı Yardım Toplama Kanunu ve Yönetmeliği ile Kara para aklanması ve Terörün Finansman farkındalıklarının arttırılması konularına değinildi. 

GEREKLİ TEDBİRLER ALINDI 
Toplantının açılış konuşmasını yapan Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, “Sabah saatlerinde korona virüsü hakkında ilgililerle bir değerlendirme toplantısı yaptık. Fethiye’de herhangi bir sıkıntı yok. Gerekli tüm tedbirler alınmış durumda. Alınmaya da devam ediliyor. Sağlık Bakanımız ve ilgili kurumların tavsiyesi toplu alanlarda çok fazla bulunulmaması yönünde” dedi. 

FETHİYE’DE 216 DERNEK VAR 
Kaymakam Şahiner, “Fethiye’de 216 derneğimiz var. Bunlardan 13’ü kamu yararına çalışan dernek, şube düzeyinde...Fethiye Kaymakamlığı olarak ilçemizdeki sivil toplum kuruluşları ile uyumlu bir şekilde çalışıyoruz. 216 derneğin olduğu, 163 bin kişinin olduğu bir ilçede yaşıyoruz. 750 kişiye bir dernek düşüyor. Bu himzetiçi eğitim seminerimizde dernek mevzuatları hakkında bilgiler aktarılacak” diye konuştu. 

İL GENELİNDE 16. TOPLANTI 
Muğla İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdür Vekili Cengiz Demirci konuşmasında, “Bazı konularda bilgiler aktarmak ve sizlerin faaliyetlerini daha etkin sürdürebilmenize yardımcı olabilmek için bu toplantıları düzenliyoruz. Bu il genelinde 16. toplantımız olacak. Yaptığımız eğitim çalışmalarını denetimlerde gördüğümüz zaman mutlu oluyoruz” ifadelerini kullandı. 


 

Dernek Yöneticilerine Yönelik Hizmetiçi Eğitim
Dernek Yöneticilerine Yönelik Hizmetiçi Eğitim
Dernek Yöneticilerine Yönelik Hizmetiçi Eğitim
Dernek Yöneticilerine Yönelik Hizmetiçi Eğitim

Bakmadan Geçme