Derince Belediye-Fethiyespor maçı FRT TV'de

Fethiyespor'un Pazar günü deplasmanda oynayacağı Derince Belediye-Fethiyespor karşılaşması FRT Televizyonundan canlı olarak yayınlanacak. Bu maçın hazırlıklarını tamamlayan Fethiyespor kafilesi 3 puan umuduyla Kocaeli'ne gitti.

  • 1871
Derince Belediye-Fethiyespor maçı FRT TV'de
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor Pazar günü saat 15:00'ten itibaren Derince deplasmanında Derince Belediyespor ile karşılaşacak. Teknik Direktör Mustafa Ceviz yönetiminde hazırlıklarını tamamlayan Fethiyespor, Kocaeli-Derince'ye 3 puan umuduyla gitti. Derince Belediye-Fethiyespor karşılaşması SED Medya FRT Televizyonu tarafından Pazar günü saat 15:00'ten itibaren naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı İstanbul bölgesinden Burak Kaplan yönetecek olup, yardımcılıklarını aynı bölgeden Sinan Ertingu ile Deniz Demirel yapacak. Maçın 4. hakemi ise Neslihan Muratdağı. 
Karşılaşmaya ev sahibi Derince Belediyespor Enes Çetin, Sercan Uslu, Cihan Halil, Yiğit Ali Bayrak, Melih İnan, Tufan Zahit Arslan, Koray Baykara, Efe Karaoğlu, Sefa Tunç, Bahtiyar Yıldırım ve Aykut Aslan 11'i ile çıkması beklenirken; Fethiyespor'un ise sahaya Serkan Demirol, Hüseyin Rüzgar, Erdi Bakırcı, Sabri Turgut, İbrahim Ethem Sevinç, Cemal Şener, Mert Caymaz, Turgay An, Anıl Gir, Anıl Arıcıoğlu ve Halil İbrahim Cenik 11'i ile çıkması bekleniyor. Teknik Direktör Mustafa Ceviz, karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladıklarını, kazanmak için sahaya çıkacaklarını ifade etti. 
 

Bakmadan Geçme