Dereceli Atlet Artık Fethiye Belediyespor'da

Bugüne dek çok sayıda atletizm yarışmasına katılıp başarılı dereceler elde eden ve birçok madalyaya sahip olan 72 yaşındaki atlet Yusuf Üzer, Muğla Büyükşehir Belediyespor'dan Fethiye Belediyespor'a transfer oldu. Başarılı sporcu Başkan Karaca'ya bir nezaket ziyaret ziyaretinde bulundu.

  • 861
Dereceli Atlet Artık Fethiye Belediyespor'da
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dokuz Eylül Üniversitesi’nden emekli olan Yusuf Üzer, Muğla Büyükşehir Belediyespor’da atletizm sporcusu olduğu dönemlerde birçok yarışmaya katılıp, Türkiye genelinde şampiyonluklar elde etmişti. 2019 yılında Bodrum ve Datça’da düzenlenen yarışmalarda şampiyon olan, 2019 yılında Eskişehir’de düzenlenen Masterlar yarışmasında Türkiye şampiyonu olan sporcunun lisansı, geçtiğimiz günlerde Fethiye Belediyespor’a alındı. 
Başkan Karaca’ya nezaket ziyaretinde bulunan Üzer, “uygun hava koşulları olduğu takdirde hemen her gün 10 km koşu yaptığını ve herkesin sağlıklı beslenmesi ve spor yapması gerektiğini” söyledi. Başkan Karaca ziyaretten dolayı başarılı sporcuya teşekkür ederek, “Fethiye Belediyespor çatısı altında amatör branşlara desteklerinin devam edeceğini” vurguladı.
 

Bakmadan Geçme