DEPREMZEDELER İÇİN YARDIM KAMPANYASI BAŞLATILDI

Fethiye Belediyesi, 'dayanışma yaşatır' sloganıyla İzmir'de meydana gelen 6.6. şiddetindeki deprem sonrası mağdur olan vatandaşlara destek için yardım kampanyası başlattı. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, 'İzmir'deki depremzedeler için yardım kampanyasına Fethiye halkı olarak gerekli desteği bekliyoruz. Fethiye'de 41 mahalle muhtarı ve gönüllüler ile birlikte deprem önlemlerini almak için çalışmalarımız devam ediyor' dedi.

  • 924
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
DEPREMZEDELER İÇİN YARDIM KAMPANYASI BAŞLATILDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İzmir'deki depremzedelere ulaştırmak üzere; kuru gıda, kıyafet, çocuk maması, battaniye, çocuk bezi, kadın pedi, mendil, oyuncak, ısınma ve ilk yardım gereçleri gibi acil ihtiyaç malzemeleri Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi Sergi Salonu’nda toplanmaya başlandı. Covid-19 salgını nedeniyle kullanılmış malzemeler kabul edilmezken, yardımda bulunmak isteyen vatandaşların, ihtiyaç malzemelerini 3 Kasım Salı Günü saat 17.30’a kadar, Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’ne ulaştırmaları istendi.

Fethiye halkını yardım kampanyası için desteğe davet eden Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “İzmir halkımıza tekrar tekrar geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Fethiye Belediyesi olarak başlattığımız bu kampanyamız 3 Kasım Salı günü saat: 17.30’da sona erecek daha çok kuru gıda, kıyafet, çocuk maması, battaniye, çocuk bezi, kadın pedi, mendil, oyuncak, ısınma ve ilk yardım gereçleri gibi acil ihtiyaç malzemelerini belediye olarak İzmir’e göndereceğiz” ifadelerini kullandı.
DEPREME HAZIRLAMAK ZORUNDAYIZ
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye’nin birinci derece deprem bölgesi olduğunu hatırlatarak “Fethiye’yi 41 mahalle muhtarımız ve gönüllüler ile birlikte deprem önlemlerini almak zorundayız” dedi. Başkan Alim Karaca, “Olası bir depremde Fethiye’nin, deprem toplanma alanlarını belirlemiştik. Afet ile ilgili gönüllüler ile birlikte aylardır çalışma yapıyorduk. Bazı arkadaşlarımız sertifikalarını aldı. Fethiye’deki 41 mahalle muhtarımızı da bilgilendirerek, önümüzdeki 3-5 gün içerisinde bu bölgede neler yapabiliriz, hangi alanların toplanma alanı olduğuna dair, 163 bin vatandaşa duyurular yapacağız. Burada muhtarlarımızı da bilgilendirerek onlarında bilgi sahibi olmasını istiyoruz. 1. Derece deprem bölgesi olan Fethiye’mizi depreme hazırlamak zorundayız. Fethiye’de en çok tedirgin olduğum konuların başında deprem geliyor. Biz bu konuda hassasız. Göreve geldiğim günden bu yana gönüllüler ile birlikte çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmaları artık uygulamaya geçirmek zorundayız. Bunu da 41 mahalle muhtarımız ile birlikte uygulayacağız” şeklinde konuştu. 
 

DEPREMZEDELER İÇİN YARDIM KAMPANYASI BAŞLATILDI
DEPREMZEDELER İÇİN YARDIM KAMPANYASI BAŞLATILDI
DEPREMZEDELER İÇİN YARDIM KAMPANYASI BAŞLATILDI
DEPREMZEDELER İÇİN YARDIM KAMPANYASI BAŞLATILDI

Bakmadan Geçme