DEPLASMANDAN İLK PUAN 0-0

3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, 6. hafta karşılaşmasında Büyükçekmece Tepecikspor'a konuk oldu. Hakemlerin çok kötü bir maç yönettiği karşılaşmada Fethiyespor'un bir penaltısı verilmezken, lacivert-beyazlılar 4 net gol pozisyonunu değerlendiremedi. Golsüz sona eren karşılaşma sonunda Fethiyespor, ilk defa deplasmandan puan çıkardı.

  • 1262
DEPLASMANDAN İLK PUAN 0-0
TAKİP ET Google News ile Takip Et

STAT: Tepecik Şenol Güneş 
HAKEMLER: Tunç Özdemir *, Hicri Yıldırım*, Mücahit Şentürk *
BÜYÜKÇEKMECE TEPECİKSPOR: Evren **, Enes **, Özkan **, Tayfun *, Ömer ** (dk. 66 Alper *), Yunus * (dk. 38 Ahmet *), İsmail *, Sefer *, Kayhan **, Burak * (dk. 66 Oğuzhan *), İlhan * (dk. 57 Rıza *)
FETHİYESPOR: Serkan **, Ethem **, Bülent **, Sabri **, Mert ***, Cemal *, Berkay ** (dk. 86 Murat *) , Anıl Arıcıoğlu **,  Anıl Gir **, Ali Han ** (dk. 70 Fatih*), Yakup * 
SARI KART: dk. 44 İsmail, dk. 81 Alper, dk. 90+6 Kayhan (Büyükçekmece Tepecikspor), dk. 37 Bülent, dk. 44 Anıl Gir, dk. 44 Mert Özmen (Fethiyespor)

Fethiyespor deplasmandan ilk puanı ile dönüyor. Lacivert-beyazlılar Büyükçekmece Tepecikspor önünde net fırsatları değerlendiremeyince 1 puan çıkartabildi.
MAÇTAN NOTLAR
*** Hakemlerin çok kötü bir yönetim gösterdiği karşılamayı Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, başkan yardımcısı İsmail Öztürk, yönetim kurulu üyeleri Cem Tufan, Nurkaya Gündoğdu ve Nacit Çatal da maçı izlerken, ilk yarının son anlarında bazı Büyükçekmece Tepeciksporlu yönetici ve taraftarlar, Fethiyesporlu yönetici ve birkaç taraftarımıza saldırmak istedi. Tribüne çıkıştan itibaren Fethiyesporlu yöneticilere küfürler yağdıran Büyükçekmece Tepeciksporlu yönetici ve taraftarlar geçen yıllardan Fethiye’deki bir müsabakayı hatırlatıp, maç bitene kadar küfür yağdırdı. Maçın pandemi nedeni ile seyircisiz oynanması gerekirken, Tepecik Şenol Güneş Stadında tribünlerde görevliler dışında 200’e yakın kişinin bulunması da dikkat çekti. 
***Karşılaşmanın devre arasında Fethiyespor başkan ve yöneticilerine küfürlü provakatif saldırılar gerçekleştirmeye çalışırken, polis ve özel güvenlik ekipleri bu kişileri kısa sürede durdurdu. Seyircisiz oynanması gereken maçta, Büyükçekmece Tepeciksporlu yönetici ve taraftarların bu görüntüleri pandemi kurallarını da ihlal etti. Tribündeki tartışmalar ve saldırının önlenişi sırasında maskelerin pek çok kişinin çenesinde olması Kovid-19’un nasıl hiçe sayıldığını da ortaya koydu.
***Karşılaşmanın ilk yarısında hakem Tunç Özdemir’in, haksız yere Bülent Kalecikliye sarı kart çıkarması Fethiyesporlu yöneticileri kızdırdı. 37. Dakikada top dışarı gitti, Bülent taç atışını kullanmak için top toplayıcıdan topu almak istedi. Top toplayıcı vermedi, Bülent hafifçe iterek top toplayıcıdan topu güçlükle aldı. Hakem Bülent’e sarı kart çıkartırken, top toplayıcı da saha dışına davet etti ancak top toplayıcı uzun süre çıkmadı. Bir süre sonra saha komiseri kale arkasındaki top toplayıcı ile bu kişinin saha içindeki yerini değiştirdi. 
MAÇTAN DAKİKALAR
10. dakikada Anıl Arıcıoğlu’nun ceza alanına gönderdiği topu, Yakup düzeltip vurdu. Kaleci Evren gole izin vermedi. 
22. dakikada Yunus’un derinleme pasında, Kayhan’ın yerden vuruşu kaleci Serkan’da kaldı. 
38. dakikada Anıl Gir’in ceza alanına gönderdiği top ile buluşan Cemal Şener, yakından topu ağlarla buluşturamadı. 
44. dakikada Bülent’in soldan ortaladığı topu, Yakup, Anıl Gir ile buluşturdu bu futbolcunun şutu direği sıyırıp dışarıya gitti. 
55. dakikada Fethiyespor atağında Anıl Arıcıoğlunun ara pasını, Ali Han bekletmeden vurdu, top auta gitti. 
72. dakikada Anıl Arıcıoğlu sağ kanattan ortaladı, arka direkte Yakup bom boş durumda cılız bir kafa vuruşu yapınca top kaleci Evren’de kaldı. 
80. dakikada Fethiyespor atağında ceza alanı içindeki karambolde Büyükçekmece Tepecik savunması topu eli ile kornere çeldi. Hakem tereddütsüz penaltıyı vermedi. Fethiyesporlu futbolcuların itirazı sonuçsuz kaldı. 
85. dakikada ileriye çıkan Cemal Şener’in, Berkay’dan aldığı topa sert vurdu. Top, direği sıyırıp dışarı gitti. 
90+4. dakikada Fatih’in pasında Yakup topu kafa ile indirdi 6 pasta Cemal kötü bir vuruş ile topu dışarı attı. Karşılaşma golsüz kapanırken, Fethiyespor puanını 10’a çıkartıp ligde 4. sıraya yerleşti. 

DEPLASMANDAN İLK PUAN 0-0
DEPLASMANDAN İLK PUAN 0-0
DEPLASMANDAN İLK PUAN 0-0
DEPLASMANDAN İLK PUAN 0-0

Bakmadan Geçme