Denetlemeler gün boyu sürdü

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderilen genelge kapsamında tüm yurtta olduğu gibi Fethiye'de de maske ve sosyal mesafe denetimleri gerçekleşti. Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, 'İçişleri Bakanlığımızın talimatı ile ülke genelinde kaymakamlar ve diğer ilgililer ile farkındalık oluşturmak için denetlemeler gerçekleştiriyoruz' dedi.

  • 1135
Denetlemeler gün boyu sürdü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gün boyu süren denetimlere Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Cemil Emre Süel, Fethiye Jandarma Komutanı Binbaşı Rüştü Şen, Fethiye İlçe Toplum Sağlığı Müdürü Dr. Ruhsar Doyuk, Fethiye İlçe Tarım ve Orman Müdürü Şaban Sarıkaya ile diğer görevliler katıldı. Kaymakam Fırat, Fethiye’deki denetlemelerin 18 ekip ile gerçekleştiğini belirtti. 

Denetimler sabah saatlerinde balık pazarından başladı. Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat başkanlığındaki denetleme heyeti; balık pazarındaki esnaflara ve vatandaşlara Kovid-19 salgını önleme tedbirleri kapsamında sosyal mesafe ve maskenin önemi hakkında uyarılarda bulundular. Daha sonra denetlemeler, ekipler tarafından koylar başta olmak üzere Fethiye genelinde gün boyu devam etti.  

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat yapmış olduğu açıklamada “İçişleri Bakanlığımızın talimatı ile ülke genelinde kaymakamlar ve diğer ilgililer ile farkındalık oluşturmak için denetlemeler gerçekleştiriyoruz. Geçtiğimiz haftalarda birkaç kez bunu tekrarlamıştık. Maske, sosyal mesafe ve hijyen konusunda halkımızda bir farkındalık oluşturmaya çalışıyoruz. Balık pazarındaki esnaflarımız ve vatandaşlarımıza bu anlamda hatırlatmalarda bulunduk. Fethiye’de 18 ekibimiz ve bu ekibin tamamı sahada olacak. Gün boyu denetlemeler devam edecek. Bunların hepsi sektörlere göre bölünmüş durumda” diye konuştu.  

Hem maske dağıtımı yapıldığını hem de uyarılarda bulunulduğunu vurgulayan Kaymakam Fırat, “Fethiye olarak iyi durumdayız. Amacımız farkındalığı daha da arttırmak. Fethiye’de yaşayan vatandaşlarımız oldukça duyarlı. Tüm özverili vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 
 

Denetlemeler gün boyu sürdü
Denetlemeler gün boyu sürdü
Denetlemeler gün boyu sürdü
Denetlemeler gün boyu sürdü
Denetlemeler gün boyu sürdü
Denetlemeler gün boyu sürdü

Bakmadan Geçme