Demirtaş ve ekibi teşekkür ziyaretlerinde

Cumartesi günü gerçekleşen 19'uncu Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın Seçimli Genel Kurulu'nda Bin 78 oy alarak, seçimi ikinci sırada kapatan Kamil Mutlu Demirtaş ve ekibi Fethiye'deki yazılı ve görsel basın kuruluşlarını ziyaret ederek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı ve seçim de oy veren veya vermeyen tüm esnaflara teşekkür etti. Seçim kaybedildi diye bir köşeye çekilip seyirci kalmayacaklarını ifade eden Demirtaş, 'Seçimden zaferle çıkan Mehmet Soydemir başkanımızı tebrik ediyoruz. Ama şunu kesinlikle unutmasın ki söylediklerimizin ardındayız ve yapılan tüm yanlışların da karşısında olacağız' dedi. 

  • 886
Demirtaş ve ekibi teşekkür ziyaretlerinde
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odasının Cumartesi günü Gazi İlkokulunda gerçekleşen 19’uncu seçimli genel kurulunda oy kullanan 3 Bin 27 esnafın Bin 78’ini alarak seçimi ikinci sırada bitiren Kamil Mutlu Demirtaş ve ekibi teşekkür ziyaretlerine başladı. Seçimin hemen ardından esnaflara yönelik ziyaretlerini sürdüren ve destek olan veya olmayan tüm esnaflara teşekkür eden Kamil Mutlu Demirtaş, “Bu seçimi kaybetmiş olsak da, odamızda birçok sorunun çözümüne şimdiden katkı sağlamış olduğumuza inanıyoruz. Seçim süreci boyunca, bizimle birlikte yürüyen, arkamızdan hayır duası eden, bize inanan herkese tüm ekibim adına teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
Seçim çalışmalarına resmi olarak 2021 yılının 10 Ocak tarihinde Fethiye’deki yazılı ve görsel basın kuruluşlarını ziyaret ederek başladıklarını ifade eden Demirtaş, “Seçim çalışmamız esnasında her daim gece gündüz yanımızda olan basın mensubu kardeşlerimizi ziyaret ettik. Bu süreçte yanımızda bulunarak çalışmalarımızı, projelerimizi ve haberlerimizi kamuoyuna aktarmada yardımcı oldular. Her bir arkadaşımızdan bu anlamda helallik istiyorum” dedi. 
Demirtaş, seçim sürecindeki yönetim kurulu üyeleri ve ekibi ile birlikte Sanayi Sitesinde ve Çarşı Caddesinde bulunan esnafları da ziyaret ederek, “Seçim sürecinde destek olan veya olmayan herkese çok teşekkür ediyorum. Biz daha iyisini yapabileceğimize inandığımız için bu göreve talip olduk. Bu seçimi kaybetmiş olsak da, odamızda birçok sorunun çözümüne şimdiden katkı sağlamış olduğumuza inanıyoruz. Seçim süreci boyunca, bizimle birlikte yürüyen, arkamızdan hayır duası eden, bize inanan herkese tüm ekibim adına teşekkür ediyorum. Esnaflarımızın kararına saygı duyuyor, seçimi kazanan Mehmet Soydemir Başkanımızı tebrik ediyor, diğer aday Abimiz Tezcan Göktepe’ye de Esnaflarımız için taşın altına elini koyduğu için teşekkür ediyorum. Seçim kaybedildi diye bir köşeye çekilip seyirci kalmayacağız. Şu konu kesinlikle unutmasın ki söylediklerimizin ardındayız ve yapılan tüm yanlışların da karşısında olacağız. Esnafımız için, Fethiye’miz için hayırlısı olsun…” ifadelerinde bulundu.
 

Demirtaş ve ekibi teşekkür ziyaretlerinde
Demirtaş ve ekibi teşekkür ziyaretlerinde

Bakmadan Geçme