Demirtaş'ın çağrısı karşılık buldu

Fethiye Sürat Kargo Kurucusu Kâmil Mutlu Demirtaş, salgın dönemi sıkıntı yaşayanlara destek olunması için Fethiye'de 'Dayanışma Birliği'nin kurulmasını önermişti. Demirtaş'ın çağrısı karşılık buldu.

  • 1241
Demirtaş'ın çağrısı karşılık buldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Sürat Kargo Kurucusu Kamil Mutlu Demirtaş yaptığı açıklama ile “Yaşadığımız durumdan dolayı da halkın en çok içerisinde olan bizler oluyoruz. Esnasın da, evde olan halkın da durumunu görüyoruz. Bu süreçte işinden olan, iş yeri kapanan çok sayıda vatandaşımız büyük sıkıntılar yaşıyor. Onların sıkıntılarının kısmen de olsa giderilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Devletimiz elinden geldiğince destek oluyor ancak bu desteklerin yetersiz oluğunu görüyoruz. O zaman toplum olarak bizim ‘bu süreçte bir şeyler yapmamız gerekir’ diye düşünüyorum. Kaymakamlık, belediye, Ticaret Odası, Esnaf Odası ve diğer meslek odalarının da içerisinde olduğu ‘Dayanışma Birliği’ oluşturulursa, burada birlikte hareket edebiliriz. Yardım etmek isteyenler bu birliğe başvurur ve yardıma muhtaç olanlara bu merkezden yardım edilir” açıklamasında bulunmuştu. 
Demirtaş’ın bu çağrısı karşılık buldu.  Demirtaş’ı çok sayıda iş insanı ve siyasetçi arayarak “Böyle bir birlikteliğin oluşmasına katkıda bulunmak istiyoruz” denildiği öğrenildi. Destek Birliği’nin kurulmasıyla daha çok insana yardımcı olunabileceğini belirten Demirtaş, “ Destek Birliği’ni oluşturabilmek için çalışmalara başladık. Bizimle birlikte bu çalışmada yer almak isteyen herkesi bekliyoruz” ifadelerini kullandı. 

Bakmadan Geçme