Demir 'Anjiyo Cihazı Nerede?'

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir 'AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan'ın Fethiye'ye her geldiğinde Fethiye Halkı'na müjde verdiği 'Anjiyo Cihazı' nerede? diye sordu.

  • 2340
Demir 'Anjiyo Cihazı Nerede?'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP  Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir merkezi hükümeti eleştiren açıklamalarına devam ediyor.Demir son olarak AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan’a seslendi.Demir açıklamasında “AK Parti Muğla Milletvekili Sayın Yelda Erol Gökcan hanımefendinin Fethiye’ye gelip gittiğini basından duyuyoruz.Bir milletvekilinin ilçemize gelmesi çok güzel bir olay.Ama Sayın Gökcan Fethiye’ye her geldiğinde bazı müjdeler verip gidiyor.Ama sonrasında bu müjdelerden bir şey çıkmıyor” dedi.
CHP Fethiye İlçe Başkanı Demir Milletvekili Yelda Erol Gökcan’ın yaklaşık  bir buçuk yıldan bu yana Fethiye Devlet Hastanesi’nde anjiyo servisinin açılacağını söylemesine rağmen bir gelişme olmadığını ifade ederek “Sayın Milletvekili 21 Eylül Eylül’de Fethiye’ye geldiğinde “Şimdi Fethiye için müjdeyi vermek istiyorum. Muğla coğrafi açıdan çok geniş bir bölge. Bunun için çok sayıda vatandaşımızdan Fethiye'de Devlet hastanemizde anjiyo servisi olması yönünde talepler geldi. Girişimlerimiz sonucunda çok yakında Fethiye'li hemşerilerimizi anjiyo servisini hizmete sokarak rahatlatacağız. Gerekli işlemler başlatılmıştır. Ak Parti Muğla Milletvekili olarak halkımızın daima hizmetinde olmaya, onların istek ve temennilerini yerine getirmek için var gücümle çalışacağım" demişti. 
Sonrasında 9 Nisan 2021 tarihinde yaptığı ziyarette ise “Fethiye Devlet Hastanemizin en yakın kalp merkezine uzaklığı 120 kilometredir. Hastalarımız Fethiye’den Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne sevk ediliyordu. Fethiye Devlet Hastanesi,  bu merkeze 198 kilometre gibi uzak bir mesafededir. Kalp ve damar hastalıklarında tanı ve tedavi hizmetlerinin sürekli bir şekilde sunulması, sağlık hizmetine erişimin hızlıca sağlanması, acil müdahale gerektiren vaka yönetiminin hızlı ve etkin bir şekilde yürütülmesi için bünyesinde 4 kardiyoloji uzmanı ve ikinci seviye 5 yataklı koroner yoğun bakım servisi olan Fethiye Devlet Hastanesi’nde sağlık alt yapısının güçlendirilerek tanı ve tedavi amacıyla kardiyolojik işlemlerin yapıldığı anjiyo ünitesi kurulmasına karar verildi” diye konuştu 
Son olarak Fethiye’yi 9 Kasım 2021 tarihinde ziyaret eden AK Parti Milletvekili Sayın Yelda Erol Gökcan anjiyo cihazı müjdesini bir üst seviyeye çıkararak yeni bir devlet hastanesi yapacaklarını belirterek “Fethiye Devlet Hastanesi ile ilgili bir yer çalışmamız vardı. Bir yere bakmıştık fakat yer Orman Bakanlığı’nın olduğu için çok uygun görmediler. Şimdi yeni bir yer arayışı içindeyiz. İnşallah araştırdığımız yer daha iyi olacak ve oranında tahsis çalışması başlayacak. Anjiyo ile ilgili bir sorun yok. Sağlık Bakanlığı’ndan yazılarımız olumlu geldi. Normal şartlarda bir ilin devlet hastanesinde bir anjiyo oluyor. Fakat Fethiye ilinin Muğla merkeze uzaklığı ve coğrafi yapısından dolayı anjiyo olması gerektiğini söylemiştik. Sağlık bakanımızda olumlu karşıladı. Şimdi ellerinde bir cihaz vardı hemen gönderebiliriz dediler ancak bir sıfır bir cihaz istedik. O nedenle 2022’nin yatırım programında olacak” sözlerini söyledi” dedi. 
“Vatandaşlarımızda yeni cihaz gelene kadar bu hizmetten faydalansaydı”
AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan’ın son üç ziyaretinde ki konuşmalarını hatırlatan CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir Yelda Erol Gökcan’ a seslenerek “Sayın Milletvekili yaklaşık bir buçuk yıldan bu yana Fethiye’ye her geldiğinizde bir müjde veriyorsunuz. Şimdi siz işiniz gücünüz yok mu? Bizi mi takip ediyorsunuz? Diyebilirsiniz.Evet biz Fethiye’ye gelecek olan her yatırımın takipçisi ve destekçisiyiz.Ama buraya gelerek Fethiye Halkımızı kandırmanıza da müsaade etmeyiz.Bu anjiyo cihazı nerede? Bir  konuşmanızda söylediğiniz gibi keşke o kullanılmış cihazı bile geçici olarak ta olsa getirseydiniz. Vatandaşlarımızda yeni cihaz gelene kadar bu hizmetten faydalansaydı.Şimdi eskisi de yok yenisi de yok.Artık vatandaşlarımıza müjde falan vermeyin.Şimdiye kadar verdiğiniz müjdeleri yerine getirin” dedi.
 

Demir 'Anjiyo Cihazı Nerede?'
Demir 'Anjiyo Cihazı Nerede?'
Demir 'Anjiyo Cihazı Nerede?'
Demir 'Anjiyo Cihazı Nerede?'
Demir 'Anjiyo Cihazı Nerede?'
Demir 'Anjiyo Cihazı Nerede?'
Demir 'Anjiyo Cihazı Nerede?'

Bakmadan Geçme