Deha izleyicisini yine ekrana kilitledi

Aras Bulut İynemli'nin başrolünü üstlendiği, Ay Yapım imzalı 'Deha' dün akşam heyecan dolu yeni bölümüyle izleyicileri ekranların başına topladı.

  • 76

Dizide Ceylan’ın İskender’i vurmasıyla tüm aile büyük bir şaşkınlık yaşarken İskender’in eline büyük bir koz geçti. Devran, Ceylan’ı korumak için İskender’e Karga’nın parasını aklamasında yardım etmeye karar verdi.

İskender’in evlerinin önüne yığdığı paraları Karga için aklamaya girişen Devran, bir yandan da Boran’ın ölümüyle İskender’in bağlantısını kanıtlamak için Boran’ın ölümünden sorumlu tutulan kişiyi hapishanede ziyarete gitti. Cesur, Devran’dan kurtulma planları yaparken Hakim’e ona karşı dikkat etmesini söyledi. Devran’ın bu zamana kadar İskender’e karşı yaptığı zeki planları tek tek Hakim’e anlatan Cesur, Devran’ın kardeşinin intikamını almadan onların peşini bırakmayacağı konusunda Hakim’i uyardı.

Deha izleyicisini yine ekrana kilitledi

Cesur, Hakim’i töresi ile tehdit etti;

Devran, İskender’le zorunlu ortaklığı sonrasında para aklama işine mahalleliyi de karıştırmaya mecbur kalınca İskender kendini sağlama almak için yeni bir hamle yaptı. Fakat Devran bu defa adımlarını çok daha sağlam attı. Kardeşinin gerçek katilini bulmaya çalışan Devran’ın en başından beri İskender’in adamı Tim’le iş birliği yaptığı ortaya çıktı. Son olarak İskender’in bilgisayarındaki dosyaları Tim’den isteyen Devran, Boran’a yapılanları izlediği görüntüler sonrasında kriz geçirdi. Ele geçirdiği yeni delilerle soluğu Esme’nin kapısında alan Devran, ondan yardım istedi.

Deha izleyicisini yine ekrana kilitledi

Beşinci Bölüm Tanıtımı Yayınlandı!

Deha’nın soluksuz izlenen 4. bölümünün ardından yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Tanıtımda İskender Devran’a yenilmesinin acısını yaşarken, yeni bölümde oğlundan intikamını nasıl alacağı büyük merak konusu oluyor.

Bakmadan Geçme