Dayanışma Ve Yardımlaşma Derneği Kurdular

Fethiye'nin Çatalarık mahallesinde Güzelleştirme Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği kuruldu. Derneğin yapılan olağanüstü kongresinde başkanlığa Erkan Zorbaş seçildi.

  • 1080
Dayanışma Ve Yardımlaşma Derneği Kurdular
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’nin Çatalarık mahallesinde sakinlerin huzurlu, ferah ve güvenli bir şekilde hayatlarını sürdürebilmeleri ilgili mercilerden vatandaşların sorunlarını çözebilmeleri mahalledeki ihtiyaç sahiplerinin belirlenip destek olunması yine mahalledeki ihtiyaç sahibi öğrencilere burs sağlanması sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirilmesi için Çatalarık mahallesi Güzelleştirme Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği kuruldu. Derneğin olağanüstü genel kurulu Çatalarık mahallesi sosyal tesislerinde yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimde başkanlığa Erkan Zorbaş, başkan yardımcılığına Saim Çaldır, sekreterliğe Ramazan Zorbaş, saymanlığa Emine Arsal, üyeliğe Arif Pehlivan seçilirken, denetim kuruluna ise Kadir Sönmez, Birgül Çavdır ve Durdu Kilimci seçildi.

Başkan Erkan Zorbaş ''Dernek olarak mahalle sakinlerimizin daha huzurlu, ferah ve güvenli şekilde hayat sürebilmelerini sağlamak istiyoruz. Mahallemizde güzelleştirme, dayanışma ve yardımlaşma anlamında projeler üretmek istiyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız ve öğrencilerimize sahip çıkmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı. 

Bakmadan Geçme