Datça Belediyesi'ne Bir Tepkide MHP'den Geldi

Datça Belediyesi'nin Türk Bayrağı paylaşımına bir tepkide MHP Menteşe İlçe Başkanlığı'ndan geldi. MHP İlçe Başkanlığı bir açıklama yaparak 'Datça Belediyesi bu densizliği yapan ya da yaptıranlar bilmiyorlar ise bayrak kanunu okusunlar öğrensinler. Biz Milliyetçiler ve Ülkücüler öğretir ve haddini gerekli bir şekilde bildirmesini de biliriz. Sıradan Bizans artıklarından başka bir özellikleri olmadığı da bizim nazarımızda açık bir gerçektir' ifadelerine yer verdi. 

  • 3325
Datça Belediyesi'ne Bir Tepkide MHP'den Geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Ferdi Yavuz'un haberine göre, Datça Belediyesi’nin Türk Bayrağı paylaşımına bir tepkide MHP Menteşe İlçe Başkanlığı’ndan geldi. MHP İlçe Başkanlığı bir açıklama yaparak; “Datça Belediyesi bu densizliği yapan ya da yaptıranlar bilmiyorlar ise bayrak kanunu okusunlar öğrensinler. Biz Milliyetçiler ve Ülkücüler öğretir ve haddini gerekli bir şekilde bildirmesini de biliriz. Sıradan Bizans artıklarından başka bir özellikleri olmadığı da bizim nazarımızda açık bir gerçektir" ifadelerine yer verdi. 
Ankara’da 10 Ekim 2015’te düzenlenen bombalı saldırıda yaşamanı yitiren 101 kişi için sosyal medya üzerinden anma paylaşımı yapan Datça Belediyesi, Türk Bayrağı’nda bulunan yıldıza, kan lekesi şeklini vermişti. Olaya çok sayıda vatandaşın yanı sıra Muğla Ülkü Ocakları Başkanlığı da tepki göstermişti. Bir diğer tepkide MHP Menteşe İlçe Başkanlığı’ndan geldi. MHP İlçe Başkanlığı bir açıklama yaparak şunları kaydetti; “Bayrağımıza hakaret ve hıyanet, vatan hainliğidir. Türkiye Cumhuriyeti'nin banisi, İstiklal mücadelemizin Atalarımız Dökülen Kanlarından Al Bayrağımız kırmızı rengini alan, Bayrağımıza yapılan her nevi saldırı vatan hainliğidir. Türkiye Cumhuriyeti'nin banisi, İstiklal mücadelemizin lideri Atatürk’e ve Bayrağımıza bu topraklarda lanet okuyacak bir hayâsız ve hamiyetsiz henüz doğmadı. Datça Belediyesi bu densizliği yapan ya da yaptıranlar bilmiyorlar ise bayrak kanunu okusunlar öğrensinler, Biz Milliyetçiler ve Ülkücüler öğretir ve haddini gerekli bir şekilde bildirmesini de biliriz. Sıradan Bizans artıklarından başka bir özellikleri olmadığı da bizim nazarımızda açık bir gerçektir.”

Bakmadan Geçme